I Bygma ved vi, at en byggeplads kræver stram styring og leverancer til tiden. Vi forstår, at vores effektivitet er afgørende for projektet. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Logistikchef til Bygma Hillerød

Vi søger en logistikchef til Bygma Hillerød, hvor kunderne primært er professionelle håndværkere.

Bygma Hillerød er en af Bygmas store forretninger med et distributionscenter på 33 medarbejdere og 7 lastbiler. Forretningen har et godt og velfungerende team hvor personaletrivsel, stemning og samarbejdet mellem salg, logistik og administration vægtes højt.

Jobbet
I jobbet som Logistikchef står du i spidsen for vores logistikafdeling og du bliver ansvarlig for drift, og optimering af vores lager og distribution. Du bliver et vigtigt knudepunkt på et moderne lager, hvor alt er sat i system, og du leder og fordeler arbejdet med pakning af ordrer og udkørsel af varer og byggematerialer. Sammen med de øvrige medarbejdere sikrer du, at vores kunder altid får varerne leveret til tiden og at lager og plads altid fremstår ryddelig og ordentlig.

Som Logistikchef står du på mål for, at du og dine medarbejdere leverer varen. Hver dag. Som leder er du motiverende i din lederstil, og du strukturerer, afstemmer forventninger og følger op, så du får det bedste ud af dit team. Du indgår i ledergruppen i Bygma Hillerød og får 33 medarbejdere i reference. Du vil referere til Direktøren i Bygma Hillerød Jakob Skriver.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Som Logistikchef i Bygma er det vigtigt for os, at du kan sætte kryds ved følgende:

  • du har erfaring med at drive et lager eller logistikafdeling af en vis størrelse
  • du ved, at et effektivt lager kræver orden og struktur
  • du kan håndtere et mandat til at træffe de rigtige beslutninger
  • du er god til at motivere dit team til at tage ansvar for egen udvikling
  • du er klar til at løfte i flok som en del af et stærkt hold

Vi tilbyder dig ansvar fra dag ét
Bygma Gruppen er en velkonsolideret danskejet virksomhed med over 2600 medarbejdere placeret i 4 lande i Norden, heraf ca. 1700 medarbejdere i Bygma A/S i Danmark. Vi er en virksomhed med solide rødder og højt til himlen. Vi står kun til regnskab for os selv, og når vi investerer, gør vi det langsigtet.

Som ansat i Bygma får du indflydelse fra første arbejdsdag. Du får mulighed for at folde dig ud i dit fag – hver dag. Vi ved, at din viden og din personlige udvikling er et vigtigt værktøj til at styrke vores forretning, hvorfor vi støtter, at du løbende kan lægge nye lag på din karriere. Du bliver en del af vores stærke kultur med loyale ’BygMakkere’, der løfter i flok som ét samlet hold. Samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier og blive den bedste version af dig selv.

Udover et spændende job med masser af udfordrende opgaver og et stærkt team af gode kolleger, tilbyder vi en attraktiv lønpakke svarende til dine kvalifikationer samt gode ansættelsesforhold med pensionsordning og sundhedsforsikring.

Kan du se dig selv hos os?

Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Vi indkalder kandidater til samtaler løbende og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning, senest 31. maj 2022.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jakob Skriver på telefon 2629 0200.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist: 31. maj 2022