I Bygma leverer vi varen, så vores kunder kan komme videre. Hver dag. Vi sætter pris på et effektivt lager. Et moderne knudepunkt, hvor alt er sat i system. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Pladsmedarbejder til Bygma Bellinge

Vi søger en pladsmedarbejder til Bygma Bellinge, hvor kunderne primært er professionelle håndværkere.

Jobbet
Dine arbejdsopgaver kommer primært til at bestå af kundeekspedition, læsning af egne lastbiler og eksterne vognmænd, samt losning af leverandører. Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden og sætte varer på plads, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt – med de rigtige varer på det rigtige sted!

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Hvis du vil være pladsmedarbejder i Bygma, forventer vi, at du:

  • altid er klar til at hjælpe dine kolleger
  • forstår at et effektivt lager kræver orden og struktur
  • kan løse opgaver selvstændigt og stiller krav til dig selv og udførelsen af dit arbejde
  • er ambitiøs om at være en aktiv holdspiller og villig til at påtage sig ad hoc-opgaver
  • har truckcertifikat og kørekort

Vi tilbyder
I Bygma investerer vi i at have moderne lageranlæg, hvor alt er sat i system, og hvor udstyret er i orden. Det betyder, at du får adgang til godt grej – og en hverdag med et sundt arbejdsmiljø. Desuden tilbyder vi, at du kan udvikle dig ved at skifte mellem forskellige funktioner på lageret.

Hos os bliver du en del af vores stærke kultur med loyale ”BygMakkere”, der løfter i flok – hver dag, over hele landet, som ét samlet hold. Samtidig giver vi dig plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier. Du får en konkurrencedygtig løn, pensionsordning og sundhedsforsikring. Det kan yderligere nævnes, at ansættelsesgrundlaget for stillingen er langsigtede.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 13. oktober 2023. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Vi forventer tiltrædelse hurtigst muligt. I Bygma Bellinge vil du få 19 kolleger og referere til lagerchef Kenneth Holm Gertonsson. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kenneth på 2810 1790.

Ansøgningsfrist: 13. oktober 2023
Søg denne stilling