I Bygma leverer vi varen, så vores kunder kan komme videre. Hver dag. Vi sætter pris på et effektivt lager. Et moderne knudepunkt, hvor alt er sat i system. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Pladsmedarbejder til Bygma Risskov

Vi søger en pladsmedarbejder – som også skal fungere som chaufførafløser – til vores aftenhold i Bygma Risskov, hvor kunderne primært er professionelle håndværkere.

Jobbet
Din opgave bliver pakning af ordrer efter pluklister samt at tage imod vores kunder. Du servicerer kunderne og hjælper dem med at finde varerne. Samtidig får du opgaver inden for læsning og aflæsning af biler. Udkørsel af materialer til byggepladser, professionelle kunder og private adresser vil også være en del af dit job. Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden og sætte varer på plads, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt – med de rigtige varer på det rigtige sted!

Arbejdstiden vil være placeret i tidsrummet mandag til fredag kl. 14.00 – 23.00.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Hvis du vil være pladsmedarbejder og chaufførafløser i Bygma, forventer vi, at du:

  • altid er klar til at hjælpe vores kunder
  • ved at en byggeplads kræver korrekte leverancer til tiden
  • har truckcertifikat og kørekort til kategori B, C og evt. C/E samt gyldigt EU-kvalifikationsbevis
  • har krancertifikat D og evt. E samt takografkort

Vi tilbyder
I Bygma investerer vi i at have moderne lageranlæg, hvor alt er sat i system, og hvor udstyret er i orden. Det betyder, at du får adgang til godt grej – og en hverdag med et sundt arbejdsmiljø. Desuden tilbyder vi, at du kan udvikle dig ved at skifte mellem forskellige funktioner på lageret.

Hos os bliver du en del af vores stærke kultur med loyale ”BygMakkere”, der løfter i flok – hver dag, over hele landet, som ét samlet hold. Samtidig giver vi dig plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier. Du får en konkurrencedygtig løn, pensionsordning og sundhedsforsikring.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 12. marts 2021. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Tiltrædelse hurtigst muligt. I Bygma Risskov vil du få 36 kolleger og referere til lagerforvalter Jesper Krogsgaard Pedersen. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jesper på 2677 4828.

Ansøgningsfrist: 12. marts 2021