I Bygma leverer vi varen, så vores kunder kan komme videre. Hver dag. Vi sætter pris på et effektivt lager. Et moderne knudepunkt, hvor alt er sat i system. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Pladsmedarbejder til Bygma Rønne

Vi søger en pladsmedarbejder – som også skal fungere som afløser i vores varemodtagelse – til Bygma Rønne.

Jobbet
Din opgave bliver pakning af ordrer, og samtidig får du opgaver inden for læsning og aflæsning af biler. I mindre grad vil du derudover skulle modtage varer og leverancer til vores forretning. Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden og sætte varer på plads, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt – med de rigtige varer på det rigtige sted!

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Hvis du vil være pladsmedarbejder i Bygma, forventer vi, at du:

  • altid er klar til at hjælpe vores kunder
  • leverer professionel kvalitet til tiden
  • har flair for IT
  • har truckcertifikat og kørekort til kategori B
  • evt. kørekort C og gyldigt EU- kvalifikationsbevis
  • er klar til at løfte i flok som en del af et stærkt hold

Vi tilbyder
I Bygma investerer vi i at have moderne lageranlæg, hvor alt er sat i system, og hvor udstyret er i orden. Det betyder, at du får adgang til godt grej – og en hverdag med et sundt arbejdsmiljø. Desuden tilbyder vi, at du kan udvikle dig ved at skifte mellem forskellige funktioner på lageret.

Hos os bliver du en del af vores stærke kultur med loyale ”BygMakkere”, der løfter i flok – hver dag, over hele landet, som ét samlet hold. Samtidig giver vi dig plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier. Du får en konkurrencedygtig løn, pensionsordning og sundhedsforsikring.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side.  Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig. Tiltrædelse snarest muligt.

I Bygma Rønne vil du få 53 kolleger og referere til logistikchef Jimmy Arvidsen. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jimmy på 2058 0211.

Ansøgningsfrist: 19. september 2021.