I Bygma leverer vi varen, så vores kunder kan komme videre. Hver dag. Vi sætter pris på et effektivt lager. Et moderne knudepunkt, hvor alt er sat i system. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Pladsmedarbejder til Bygma Støvring

Vi søger en pladsmedarbejder til vores Grønlands Afdeling i Bygma Støvring, hvor kunderne er et mix af private og professionelle.

Jobbet
Din opgave bliver pakning af stykgods, container og flatracks. Samtidig får du opgaver inden for læsning og aflæsning af biler. Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden og sende varer afsted til tiden, så vores kunder altid får de rigtige varer til det rigtige sted!

Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til pakning af gods til Grønland.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Hvis du vil være pladsmedarbejder i Bygma(Grønland), forventer vi, at du:

  • Altid er klar til at hjælpe dine kolleger
  • Har hænderne skruet rigtig på
  • Kan bevare overblikket i travle perioder
  • Ved at en byggeplads kræver leverancer til tiden
  • Har truckcertifikat og kørekort

Vi tilbyder
I Bygma investerer vi i at have moderne lageranlæg, hvor alt er sat i system, og hvor udstyret er i orden. Det betyder, at du får adgang til godt grej – og en hverdag med et sundt arbejdsmiljø. Desuden tilbyder vi, at du kan udvikle dig ved at skifte mellem forskellige funktioner på lageret.

Hos os bliver du en del af vores stærke kultur med loyale ”BygMakkere”, der løfter i flok – hver dag, over hele landet, som ét samlet hold. Samtidig giver vi dig plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier. Du får en konkurrencedygtig løn, pensionsordning og sundhedsforsikring.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 18. maj 2022. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Tiltrædelse hurtigst muligt. I Bygma Støvring vil du få 20 kolleger og referere til logistikchefen. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte logistikchef Patrik Davidsen på 9986 2328.

Ansøgningsfrist: 18. maj 2022