I Bygma ved vi, at en byggeplads kræver stram styring og leverancer til tiden. Vi forstår, at vores effektivitet er afgørende for projektet. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Pladsmedarbejder til natholdet i Bygma Århus

Vi søger en pladsmedarbejder til vores nathold i Bygma Århus, hvor kunderne primært er professionelle håndværkere.

Arbejdstiden vil være placeret i tidsrummet kl. 22.00 – 06.00, natten til mandag – natten til fredag.

Jobbet
Din opgave bliver pakning af ordrer efter pluklister. Samtidig får du opgaver inden for læsning og aflæsning af biler. Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden og sætte varer på plads, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt – med de rigtige varer på det rigtige sted!

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Hvis du vil være pladsmedarbejder i Bygma, forventer vi, at du:

·altid er klar til at hjælpe dine kolleger

·forstår at et effektivt lager kræver orden og struktur

·ved at en byggeplads kræver leverancer til tiden

·har truckcertifikat og kørekort

Vi tilbyder
I Bygma investerer vi i at have moderne lageranlæg, hvor alt er sat i system, og hvor udstyret er i orden. Det betyder, at du får adgang til godt grej – og en hverdag med et sundt arbejdsmiljø. Desuden tilbyder vi, at du kan udvikle dig ved at skifte mellem forskellige funktioner på lageret.

Hos os bliver du en del af vores stærke kultur med loyale ”BygMakkere”, der løfter i flok – hver dag, over hele landet, som ét samlet hold. Samtidig giver vi dig plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier. Du får en konkurrencedygtig løn, pensionsordning og sundhedsforsikring.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 6. oktober 2021. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Tiltrædelse hurtigst muligt. I Bygma Århus vil du få 57 kolleger og referere til logistikchef Jesper Ganderup Nielsen. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jesper på 2778 1211.

Ansøgningsfrist: 6. oktober 2021