I Bygma leverer vi varen, så vores kunder kan komme videre. Hver dag. Vi sætter pris på et effektivt lager. Et moderne knudepunkt, hvor alt er sat i system. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Pladsmedarbejdere til Bygma Nyborg

Vi søger to pladsmedarbejdere til kundebetjening til Bygma Nyborg, hvor kunderne primært er professionelle håndværkere. Har du evt. en håndværksmæssig baggrund, eller er vant til at ekspedere kunder, kunne denne stilling være noget for dig.

Jobbet
Din primære opgave bliver at hjælpe kunder med at finde og udlevere varer samt notering af det udleverede. Derudover kommer du til at tage imod returvarer, optælling og notering. Lagerlægning af hjemkomne varer, samt deltage i cykliske optællinger. I travle perioder kan det ske, at du skal hjælpe dine kolleger med pluk og pak af ordrer.

Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden og sætte varer på plads, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt – med de rigtige varer på det rigtige sted! Som pladsmedarbejder hos Bygma Nyborg bliver I oplært i at arbejde sammen i et team.

I Bygma investerer vi i at have moderne lageranlæg, hvor alt er sat i system, og hvor udstyret er i orden. Det betyder, at du får adgang til godt grej – og en hverdag med et sundt arbejdsmiljø. Desuden tilbyder vi, at du kan udvikle dig ved at skifte mellem forskellige funktioner på lageret.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Hvis du vil være pladsmedarbejder i Bygma, forventer vi, at du:

  • har noget materialekendskab evt. i form af håndværksuddannelse.
  • gerne har lagererfaring med pluk af varer på scannere
  • altid er klar til at hjælpe dine kolleger
  • forstår, at et effektivt lager kræver orden og struktur
  • ved, at en byggeplads kræver leverancer til tiden
  • har truckcertifikat og kørekort

Derudover er det et krav, at du har erfaring i arbejdet med LEAN, eller som minimum har kendskab til LEAN-principperne.

Vi tilbyder dig ansvar fra dag ét
Bygma er en velkonsolideret danskejet virksomhed med over 2600 medarbejdere placeret i 4 lande i Norden, heraf ca. 1700 medarbejdere i Bygma A/S i Danmark. Vi er en virksomhed med solide rødder og højt til himlen. Vi står kun til regnskab for os selv, og når vi investerer, gør vi det langsigtet.

Som ansat i Bygma får du indflydelse fra første arbejdsdag. Du får mulighed for at folde dig ud i dit fag – hver dag. Vi ved, at din viden og din personlige udvikling er et vigtigt værktøj til at styrke vores forretning, hvorfor vi støtter, at du løbende kan lægge nye lag på din karriere. Du bliver en del af vores stærke kultur med loyale ’BygMakkere’, der løfter i flok som ét samlet hold. Samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier og blive den bedste version af dig selv.

Udover et spændende job med masser af udfordrende opgaver og et stærkt team af gode kolleger, tilbyder vi en attraktiv lønpakke svarende til dine kvalifikationer.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 21. juni 2023. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Vi forventer tiltrædelse hurtigst muligt. I Bygma Nyborg vil du få 47 kolleger og referere til lagerchef Lars Kroun. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Logistikchef Tomas Østergaard eller Lagerchef Lars Kroun på 8832 3000.

Ansøgningsfrist: 21. juni 2023