I Bygma leverer vi varen, så vores kunder kan komme videre. Hver dag. Vi sætter pris på et effektivt lager. Et moderne knudepunkt, hvor alt er sat i system. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Pladsmedarbejdere til Bygma Roskilde

Vi søger to pladsmedarbejdere til aftenholdet i Bygma Roskilde, hvor kunderne primært er professionelle håndværkere.

Jobbet
Din opgave bliver pakning af ordrer efter elektroniske pluklister. Samtidig får du opgaver inden for læsning og aflæsning af biler. Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt.

Arbejdstiden vil blive placeret i tidsrummet 16-24 på hverdage.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Hvis du vil være pladsmedarbejder i Bygma, forventer vi, at du:

  • altid er klar til at servicere og hjælpe vores kunder
  • ved at en byggeplads kræver leverancer til tiden
  • forstår at et effektivt lager kræver orden og struktur
  • har truckcertifikat, kørekort og flair for IT

Vi tilbyder
I Bygma investerer vi i at have moderne lageranlæg, hvor udstyret er i orden og hvor alt er sat i system med en høj grad af digitale arbejdsgange i pluk/pak og på læssepladsen. Det betyder, at du får adgang til godt grej – og en hverdag med et sundt arbejdsmiljø. Desuden tilbyder vi, at du kan udvikle dig ved at skifte mellem forskellige funktioner på lageret.

Hos os bliver du en del af vores stærke kultur med loyale ”BygMakkere”, der løfter i flok – hver dag, over hele landet, som ét samlet hold. Samtidig giver vi dig plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier. Du får en konkurrencedygtig løn, pensionsordning og sundhedsforsikring.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 16. maj 2022. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Tiltrædelse snarest muligt. I Bygma Roskilde vil du få 106 kolleger og referere til logistikchef Jens Ole Petersen. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jens Ole på 2778 1894.

Ansøgningsfrist: 16. maj 2022