I Bygma står vi kun til regnskab for os selv. Vi er en familieejet virksomhed med solide rødder og højt til himlen. Når vi investerer, gør vi det langsigtet. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Bygma søger en projekt- og forandringsleder med passion for digital strategisk udvikling

I Bygma Gruppen er digitalisering af vores forretning en topprioritet over de kommende år. Vi er ved at sætte vores nye digitaliseringsteam, som skal drive den digitale agenda på tværs af hele organisationen.

Den overordnede strategi favner forretningsmæssigt bredt, og vil involvere det meste af vores værdikæde og vores medarbejdere, hvorfor den vil få stor betydning for Bygmas udvikling de kommende år. En udvikling, du vil få et markant ansvar for.

Jobbet
Som projekt- og forandringsleder bliver du en del af et helt nyt digitaliseringsteam. Teamet har ansvaret for at designe, drive og implementere digitale initiativer i Bygma i samspil med den øverste ledelse og den øvrige organisation. Her vil du få en stor eksponering over for hele organisationen.

Din primære opgave bliver at mobilisere og drive en bred vifte af projekter med afsæt i den digitale strategi. Her skal du sikre værdiskabelsen i organisationen gennem en høj grad af involvering af medarbejdere og kunder. Du vil derfor få et stort ansvar for strategieksekveringen over de kommende år, da din position giver dig rig mulighed for at påvirke udviklingen af organisationen, samt måden der drives projekter på. Du vil referere til Bygmas digitaliseringschef.

Dine opgaver vil være med fokus på følgende:

 • Designe og drive digitaliseringsprojekter på tværs af forretningen som projekt- og forandringsleder
 • Udvikling og understøttelse af porteføljestyring
 • Udvikling og styring af strategier inden for forandringsledelse samt eksekveringsplaner
 • Udarbejdelse og styring af gevinstrealisering for strategiske projekter
 • Designe og drive energigivende og inspirerende workshops og styregruppemøder med en bred vifte af kollegaer samt eksterne samarbejdspartnere
 • Udarbejdelse af ledelsesrapportering

Du er vigtig for os
Du får energi af projektledelse, herunder høj grad af interessenthåndtering, og du har lyst til at skabe en langvarig digital forandring med mennesket i centrum. Du har formentlig et par års erfaring med at lede forandringsprojekter, hvor du har opbygget en god værktøjskasse indenfor projekt- og forandringsledelse. Hertil er du interesseret i kontinuerligt at udvikle dig og din tilgang. Du er en stærk formidler, og har en kreativ tilgang til, hvordan projekter designes og eksekveres, så de bliver modtaget mest succesfuldt. Samtidig ved du, hvordan man positivt påvirker miljøer med stærke traditioner og værdier for at sikre, at projekterne rammer de rigtige målgrupper, og skaber den forankring, som sikrer langvarende værdi for vores kollegaer og kunder.

Af vigtige kvalifikationer værdsætter vi endvidere, at du:

 • er en stærk projektleder med en reflekterende tilgang til det at styre projekter i mål (kendskab til gevinstrealisering er en fordel)
 • er strategisk forankret og drevet af data og digital transformation, som redskaber til at forandre organisationer og processer
 • er stærk på interessenthåndtering og kommunikation
 • er selvkørende, så du både kan drive ting alene og også med dit team
 • har lyst til at lære nyt og sætte dig ind i byggebranchen, og hvad der driver den

Vi tilbyder dig ansvar fra dag ét
Bygma Gruppen er en velkonsolideret danskejet virksomhed med over 2600 medarbejdere placeret i 4 lande i Norden, heraf ca. 1700 medarbejdere i Bygma A/S i Danmark. Vi er en virksomhed med solide rødder og højt til himlen.

Som ansat i Bygma får du indflydelse fra første arbejdsdag, og du får mulighed for at folde dig ud i dit fag. Vi ved, at din viden og din personlige udvikling er et vigtigt værktøj til at styrke vores forretning, hvorfor vi støtter, at du løbende kan lægge nye lag på din karriere. Du bliver en del af vores stærke kultur med loyale ’BygMakkere’, der løfter i flok som ét samlet hold. Samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier og blive den bedste version af dig selv.

Udover et spændende job med masser af udfordrende opgaver og et stærkt team af gode kolleger, tilbyder vi en attraktiv lønpakke svarende til dine kvalifikationer, samt gode ansættelsesforhold med pensionsordning og sundhedsforsikring.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Vi indkalder kandidater til samtaler løbende så skynd dig at sende os din ansøgning senest d. 19. juli 2022. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Eran Ravn Ben-Ami på mail ebe@bygma.dk eller telefon 2843 1197.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist: 19. juli 2022