I Bygma får du indflydelse fra første arbejdsdag. Din viden er et vigtigt værktøj, når du skal udvikle stærke løsninger sammen med vores forretninger. Sådan hjælper du med at bygge Danmark.

Rekrutteringskonsulent til Koncern HR

I Bygma koncernen er rekruttering et strategisk fokusområde. Med implementeringen af konceptet ”Fra learning by doing til kvalificeret ledelsesdisciplin” øger vi indsatsen. Vi søger derfor en skarp rekrutterings-konsulent, der kan understøtte vores ambitiøse mål om at løfte rekruttering til det næste niveau. Det er en nyoprettet stilling, hvor du forventes at præge og videreudvikle disciplinen rekruttering.

Jobbet
Som rekrutteringskonsulent kommer du til at beskæftige dig med spændende opgaver, der strækker sig over en bred portefølje inden for dit fagområde. Du vil få ansvaret for at finde og være med til at rekruttere de bedste talenter inden for udvalgte stillingskategorier. Du kommer til at deltage i strategisk arbejde relateret til disciplinen rekruttering – fx employer branding og digitalisering af rekrutteringsprocessen. Af andre opgaver kan konkret nævnes:

 • Afdække kandidatprofiler i samarbejde med Bygmas ca. 200 danske ledere
 • Give feedback på personprofil analyse og problemløsningstest
 • Sparre med ledere på alle niveauer i rekrutteringsspørgsmål
 • Guide og understøtte rekrutteringsprocessen fra A – Z
 • Udarbejde analyser for løbende at optimere arbejdet med rekruttering
 • Udfærdige stillingsopslag og publicere annoncer på relevante medier.

 Vil du hjælpe med at udvikle vores forretning?
Vi forventer, at du har flere års praktisk erfaring inden for rekruttering – gerne som konsulent i en større virksomhed – suppleret med en teoretisk platform på cand.merc. eller HD-niveau. Vi forventer også, at du

 • har god erfaring med rekruttering og search gennem SOME og klassiske jobopslag
 • kan begå dig i forskellige miljøer, hvor du tilpasser din stil til de interne kunder uden, at du går på kompromis med faglighed og det overordnede budskab
 • har fingeren på pulsen og interesserer dig for trends og tendenser inden for rekruttering
 • har erfaring med at afholde rekrutteringssamtaler og give feedback på test
 • trives både i den udadvendte formidlerrolle og i rollen som proceskonsulent, hvor du i højere grad er katalysator og facilitator
 • kan kombinere den gode analyse med en praktisk hands-on indstilling
 • er en dygtig formidler – såvel mundtligt som skriftligt
 • forstår vigtigheden af at vores processer overholdes, så vi bevarer overblikket og effektiviteten i en travl hverdag.

Vi tilbyder ansvar, gode kollegaer og plads til fritid
Bygma scorer top-in-class, når vi måler på arbejdsglæde. Udover et spændende og afvekslende job med masser af udfordringer, tilbyder vi i HR-afdelingen også en positiv og uformel arbejdsdag med 10 dedikerede kollegaer. I HR-afdelingen arbejder vi med juridiske anliggender, intern kommunikation, udvikling og uddannelse, rekruttering, employer branding, arbejdsmiljø og løn. Vi giver plads til fritid, så du løbende kan genoplade dine batterier.

Bygma er en familieejet virksomhed placeret blandt Top 100 største virksomheder i Danmark. Vi står kun til regnskab for os selv, så når vi investerer, gør vi det langsigtet. Du bliver en del af vores stærke kultur med loyale ’BygMakkere’, der løfter i flok som ét samlet hold.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 20. september 2021. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Vi forventer, at du kan tiltræde hurtigst muligt. Arbejdsstedet er Bygma koncernens hovedkontor i Søborg, som beskæftiger ca. 70 medarbejdere. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR-direktør Anette Sondrup på 4454 1707.

Ansøgningsfrist: 20. september 2021