I Bygma får du indflydelse fra første arbejdsdag. Din viden er et vigtigt værktøj, når du skal udvikle stærke løsninger sammen med vores forretninger. Sådan hjælper du med at bygge Danmark.

Rekrutteringskonsulent til koncern HR i Bygma Gruppen

Bygma Gruppen har præsteret endnu et solidt og flot resultat for 2021, og vi arbejder målrettet for at fortsætte vores succes og vækst. Vi er Danmarks førende leverandør til det professionelle byggeri. Fordi vi hver dag leverer kompetent rådgivning, stærk service og varer af høj kvalitet. Og fordi vi har branchens bedste medarbejdere, som får frihed, tager ansvar og udvikler sig fagligt.

Til vores HR-team i Søborg søger vi en kollega, som kan understøtte vores ambitiøse mål om at løfte rekrutteringen til det næste niveau. Det er en nyoprettet stilling, hvor du skal præge og videreudvikle disciplinen rekruttering.

Som rekrutteringskonsulent i Bygma vil du få ansvaret for alle rekrutteringsaktiviteter og udvikling af funktionen i samarbejde med vores HR-direktør. Du vil komme til at arbejde på tværs af HR-teamet og vores øvrige HQ-funktioner, som fx marketing. Derudover vil du være i tæt dialog med vores ca. 200 ledere i forretningerne både i forhold til udvikling og håndtering af konkrete rekrutteringsopgaver.

Du kommer til at deltage i strategisk arbejde relateret til disciplinen rekruttering – fx employer branding og digitalisering af rekrutteringsprocessen. Af andre opgaver kan konkret nævnes:

  • Search af kandidater og opbygning af kandidatpipelines for nøglepositioner
  • Interview og feedback på tests
  • Udarbejde analyser for løbende at optimere arbejdet med rekruttering
  • Sparre med ledere på alle niveauer i rekrutteringsspørgsmål
  • Bidrage til udviklingen af nyt HR-system
  • Udvikle jobopslag og jobannoncer
  • Drive Bygmas elevrekruttering
  • Udvælge og koordinere eventuelle eksterne rekrutteringspartnere

Er du god til at spotte talenter?
Vi søger en konsulent, der vil være med til at styrke HR i samarbejdet med vores mange forretninger og øverste ledelse. Du har minimum 3 – 4 års erfaring med rekruttering og search i en større organisation, herunder at drive processen fra A – Z og bygge kandidatpipelines.

Du sætter en ære i at få de bedste medarbejdere ombord og sikre det korrekte match i forhold til kultur og værdier. Derudover har du erfaring med udvikling af tiltag inden for employer branding. Du ved, at branding ikke kun omhandler kampagner og bannere på de sociale medier, men også om kandidat og medarbejderoplevelse.

Du formidler og kommunikerer klart og tydeligt og arbejder med overblik, som sikrer, at sager løses effektivt og ikke trækker ud. Du lever efter mantraet, at vi arbejder sammen som et team, samtidig med at du arbejder selvstændig med en praktisk hands-on indstilling.

Du trives i forskellige miljøer, hvor du tilpasser din stil til de interne kunder uden kompromis med din faglighed og det overordnede budskab.

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som eksempelvis cand.merc.jur, cand.merc.HRM eller tilsvarende, og du skriver og taler dansk på professionelt niveau.

Vi tilbyder dig ansvar fra dag ét
Bygma Gruppen er en velkonsolideret danskejet virksomhed med over 2.600 medarbejdere placeret i fire lande i Norden, heraf ca. 1700 medarbejdere i Bygma A/S i Danmark. Vi er en virksomhed med solide rødder og højt til himlen. Når vi investerer, gør vi det langsigtet. Er du det rigtige match, investerer vi også i dig – så du på sigt som rekrutteringschef står i spidsen for et dygtigt rekrutteringsteam.

Bygma scorer top-in-class, når vi måler på arbejdsglæde. Udover et spændende og afvekslende job med masser af udfordringer, tilbyder vi i HR-afdelingen også en positiv og uformel arbejdsdag med 12 dedikerede kollegaer, der arbejder med juridiske anliggender, intern kommunikation, udvikling og uddannelse, rekruttering, employer branding, arbejdsmiljø og løn. Vi giver plads til fritid, så du løbende kan genoplade dine batterier.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Vi indkalder løbende kandidater til samtaler så skynd dig at sende os din ansøgning senest d. 27. september 2022.

Vi forventer, at du kan tiltræde hurtigst muligt. Arbejdsstedet er Bygma Gruppens hovedkontor i Søborg, som beskæftiger ca. 70 medarbejdere.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-direktør Anette Sondrup på mail as@bygma.dk eller telefon +45 4454 1707.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist: 27. september 2022