I Bygma har vi en holdning til det, vi sælger. Vi ved, at godt grej er afgørende, når der skal bores 2.000 huller på en regnvåd mandag eftermiddag. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Sælger til Bygma Århus

Vi søger en sælger til vores proff-butik i Bygma Århus, hvor kunderne primært er professionelle håndværkere.

Jobbet
Din opgave bliver primært at rådgive og servicere kunderne inden beklædning, men også indenfor butikkens andre områder, fx værktøj og beslag. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen. Din salgsindsats planlægges i samarbejde med butikschefen over for både nuværende og potentielle kunder på B2B markedet, og du deltager aktivt i arbejdet med at sikre en salgsklar butik og udstilling.

Stillingen er som udgangspunkt på fuld tid, men der vil også være mulighed for at arbejde på deltid.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Hvis du vil være sælger i Bygma, forventer vi, at du:

  • er fagligt godt klædt på til at rådgive kunderne
  • har en viden om godt grej – og en holdning til de produkter, du sælger
  • ved, at kunderne har brug for kvalitet til tiden
  • er klar til at løfte i flok som en del af et stærkt hold

Vi tilbyder dig ansvar fra dag ét
I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Du får ansvar allerede fra første arbejdsdag, og samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Hos os bliver du en del af vores stærke kultur med loyale ”BygMakkere”, der løfter i flok – hver dag, over hele landet, som ét samlet hold.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 6. juni 2022. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Tiltrædelse snarest muligt. I Bygma Århus vil du få 60 kolleger og referere til butikschef Torben Dahl. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Torben på 2766 4539.

Ansøgningsfrist: 6. juni 2022