I Bygma har vi en holdning til det, vi sælger. Vi ved, at godt grej er afgørende, når der skal bores 2.000 huller på en regnvåd mandag eftermiddag. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Sælger til Bygma Agerbæk

Brænder du for salg af høj kvalitet, og vil du arbejde et sted, hvor kunderne primært er professionelle håndværkere? Så vil vi meget gerne se et par ord fra dig hos Bygma Agerbæk Proffcenter.

Jobbet
Din opgave bliver at rådgive og servicere kunderne inden for bl.a. værktøj, beslag, el-værktøj og øvrige artikler til byggeri. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen. Du planlægger din salgsindsats i samarbejde med butikschefen over for både nuværende og potentielle kunder på B2B-markedet, og deltager aktivt i arbejdet med at sikre en salgsklar butik og udstilling.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Hvis du vil være sælger hos os, forventer vi, at du:

  • er fagligt godt klædt på til at rådgive kunderne
  • ved, at vi er fagfolk, som handler med fagfolk
  • forstår, at kundernes byggeprojekter kræver stram styring og leverancer til tiden
  • er fleksibel og klar til at løfte i flok som en del af et stærkt hold
  • har en viden om godt grej – og en holdning til de produkter, du sælger

Vi tilbyder dig ansvar fra dag ét
Bygma er en velkonsolideret danskejet virksomhed med over 2600 medarbejdere placeret i 4 lande i Norden, heraf ca. 1700 medarbejdere i Bygma A/S i Danmark. Vi står kun til regnskab for os selv, og når vi investerer, gør vi det langsigtet.

Som ansat hos os får du indflydelse fra første arbejdsdag. Du får mulighed for at folde dig ud i dit fag – hver dag. Vi ved, at din viden og din personlige udvikling er et vigtigt værktøj til at styrke vores forretning, hvorfor vi støtter, at du løbende kan lægge nye lag på din karriere. Hos os uddanner vi løbende vores personale og her vil du også få mulighed for at udvikle dig. Samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier og blive den bedste version af dig selv.

Udover et spændende job med masser af udfordrende opgaver og et stærkt team af gode kolleger, tilbyder vi en attraktiv lønpakke svarende til dine kvalifikationer.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 16. oktober 2023. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

I Bygma Agerbæk vil du få 19 kolleger og referere til butikschef Michael Sørensen. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Michael på 2835 4687.

Ansøgningsfrist: 16. oktober 2023