I Bygma er vores sælgere mere end sælgere. De er også kompetente fagfolk med et solidt fokus på at rådgive om de helt rigtige lægter. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Sælger til Bygma Agerbæk

Kan du, og vil du være med til at vedligeholde eksisterende trælastkunder. Og er du parat til at gå den ekstra mil for at få vores kunder til at komme igen og igen. Så er det helt klart dig, vi gerne vil være kollega med.

Jobbet
Din opgave bliver at rådgive vores eksisterende kunder og engagere dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. En kunde er aldrig en afbrydelse, det er din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen. Du indhenter tilbud, gør klar til fakturering og sikrer, at ordren er klar til levering så vores kunder kan komme videre. Men derudover også ad hoc-opgaver i henhold til salg til vores eksisterende kunder.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Hvis du vil være intern sælger i Bygma, forventer vi, at du:

  • er fagligt godt klædt på til at rådgive kunderne.
  • ved, at vi er fagfolk, som handler med fagfolk.
  • forstår, at kundernes byggeprojekter kræver stram styring og leverancer til tiden.
  • er klar til at løfte i flok som en del af et stærkt hold.

Vi tilbyder dig ansvar fra dag ét
Bygma er en velkonsolideret danskejet virksomhed med over 2600 medarbejdere placeret i 4 lande i Norden, heraf ca. 1700 medarbejdere i Bygma A/S i Danmark. Vi er en virksomhed med solide rødder og højt til himlen. Vi står kun til regnskab for os selv, og når vi investerer, gør vi det langsigtet.

Som ansat i Bygma får du indflydelse fra første arbejdsdag. Du får mulighed for at folde dig ud i dit fag – hver dag. Vi ved, at din viden og din personlige udvikling er et vigtigt værktøj til at styrke vores forretning, hvorfor vi støtter, at du løbende kan lægge nye lag på din karriere. Du bliver en del af vores stærke kultur med loyale ’BygMakkere’, hvor holdånd og fleksibilitet er med til, at der løftes i flok som ét samlet hold. Samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier og blive den bedste version af dig selv.

Udover et spændende job med masser af udfordrende opgaver og et stærkt team af gode kolleger, tilbyder vi en attraktiv lønpakke svarende til dine kvalifikationer. I Bygma Agerbæk vil du få 17 kolleger og referere til salgschef Rasmus Brøndum Andersen.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 31. maj 2023. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Vi forventer, at du kan tiltræde senest 1. august 2023, Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Rasmus på 2674 3134.

Ansøgningsfrist: 31. maj 2023