I Bygma har vi en holdning til det, vi sælger. Vi ved, at godt grej er afgørende, når der skal bores 2.000 huller på en regnvåd mandag eftermiddag. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Sælger til Bygma Hirtshals

Vi søger en sælger til både tøj- og farveafdelingen i vores butik i Bygma Hirtshals, hvor kunderne er et mix af private og professionelle.

Jobbet
Din opgave bliver at rådgive og servicere kunderne både i vores tøj- og i vores farveafdeling. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen, og samtidig indgår du i et tæt samarbejde med de øvrige kolleger i butikken. Du planlægger din indsats i samarbejde med butikschefen, og deltager aktivt i arbejdet med at sørge for, at vi altid har de rigtige varer på hylderne.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Hvis du vil være sælger i Bygma, forventer vi, at du:

  • er fagligt godt klædt på til at rådgive kunderne
  • har en viden om godt grej – og en holdning til de produkter, du sælger
  • ved, at kunderne har brug for kvalitet til tiden
  • er fleksibel og ønsker at udvikle dine kompetencer
  • er klar til at løfte i flok som en del af et stærkt hold

Vi tilbyder dig ansvar fra dag ét
I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Du får ansvar allerede fra første arbejdsdag, og samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Hos os bliver du en del af vores stærke kultur med loyale ”BygMakkere”, der løfter i flok – hver dag, over hele landet, som ét samlet hold.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 20. september 2021. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Tiltrædelse hurtigst muligt. I Bygma Hirtshals vil du få 13 kolleger og referere til butikschef Claus Møller Nielsen. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Claus på 2677 9633.

Ansøgningsfrist: 20. september 2021