I Bygma er vores sælgere mere end sælgere. De er også kompetente fagfolk med et solidt fokus på at rådgive om de helt rigtige lægter. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Sælger til Bygma Hjørring

Vi søger en sælger til vores trælast i Bygma Hjørring, hvor kunderne primært er professionelle håndværkere.

Jobbet
Din opgave bliver at rådgive kunderne og engagere dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen. Samtidig indgår du i et tæt samarbejde med et stærkt team af sælgere, hvor din opgave er at effektuere ordrerne. Du indhenter tilbud, gør klar til fakturering og sikrer, at ordren er klar til levering så vores kunder kan komme videre.

På sigt vil du kunne få ansvar for at vedligeholde og udbygge egen kundeportefølje. Her vil du få mulighed for at planlægge din salgsindsats over for både nuværende og potentielle kunder på B2B markedet.

Din profil
Du brænder for salg og kundekontakt og har lyst til at skabe resultater. Du er brancheuddannet, f.eks. en handelsuddannelse inden for trælast. Måske er du nyuddannet og har ikke den store erfaring, men vi er klar til at investere tid, støtte og oplæring til den rette kandidat.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Hvis du vil være sælger i Bygma, forventer vi, at du: 

  • er fagligt godt klædt på til at rådgive kunderne
  • ved, at vi er fagfolk, som handler med fagfolk
  • forstår, at kundernes byggeprojekter kræver stram styring og leverancer til tiden
  • er klar til at løfte i flok som en del af et stærkt hold

 Vi tilbyder dig ansvar fra dag ét
I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Du får ansvar allerede fra første arbejdsdag, og samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Hos os bliver du en del af vores stærke kultur med loyale ”BygMakkere”, der løfter i flok – hver dag, over hele landet, som ét samlet hold.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 17. september 2021. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Tiltrædelse hurtigst muligt. I Bygma Hjørring vil du få 50 kolleger og referere til salgschef Thomas Madsen. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Thomas på 2811 5414.

Ansøgningsfrist: 17. september 2021