I Bygma er vores sælgere mere end sælgere. De er også kompetente fagfolk med et solidt fokus på at rådgive om de helt rigtige lægter. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Sælger til Bygma København

Brænder du for det gode salg, og har du en ”salgsværktøjskasse” som er opdateret? Så er vi en forretning i København, som er hyper moderne, der gerne vil se nogle ord fra dig, da vi står og mangler en sælger.

I Bygma København arbejder vi målrettet på at være den bedst tænkelige samarbejdspartner for den professionelle håndværker via vores trælast og butik. Vi sætter en ære i altid at være leveringsdygtige i den fagligt mest kompetente og professionelle salgsrådgivning.

Jobbet
Din opgave bliver at rådgive kunderne og engagere dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen. Samtidig indgår du i et tæt samarbejde med en ekstern sælger, hvor din opgave er at effektuere ordrerne. Du indhenter tilbud, gør klar til fakturering og sikrer, at ordren er klar til levering så vores kunder kan komme videre.

Vi arbejder super effektivt fra mandag til fredag, og det betyder derfor, at vi med god samvittighed kan holde weekend.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Hvis du vil være sælger i Bygma, forventer vi, at du:

  • ved, at vi er fagfolk, som handler med fagfolk
  • du er serviceminded – også når det går stærkt
  • kan have mange bolde i luften på samme tid
  • er klar til at løfte i flok som en del af et stærkt hold

Vi ser gerne, at du har erfaring fra branchen, og at du ved hvad gulvstrøer, lægter og planker er.

Vi tilbyder dig ansvar fra dag ét og grundig oplæring i opgaverne
Bygma er en velkonsolideret danskejet virksomhed med over 2600 medarbejdere placeret i 4 lande i Norden, heraf ca. 1700 medarbejdere i Bygma A/S i Danmark. Vi er en virksomhed med solide rødder og højt til himlen. Vi står kun til regnskab for os selv, og når vi investerer, gør vi det langsigtet.

Som ansat i Bygma får du indflydelse fra første arbejdsdag. Du får mulighed for at folde dig ud i dit fag – hver dag. Vi ved, at din viden og din personlige udvikling er et vigtigt værktøj til at styrke vores forretning, hvorfor vi støtter, at du løbende kan lægge nye lag på din karriere. Du bliver en del af vores stærke kultur med loyale ’BygMakkere’, der løfter i flok som ét samlet hold. Samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier og blive den bedste version af dig selv.

Udover et spændende job med masser af udfordrende opgaver og et stærkt team af gode kolleger, tilbyder vi en attraktiv lønpakke svarende til dine kvalifikationer.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 13. november 2023. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Tiltrædelse snarest mulig. I Bygma København vil du få 58 kolleger og referere til salgsleder Frederik Kloch. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Frederik på 2892 4670.

Ansøgningsfrist: 13. november 2023