I Bygma er vi fagfolk, som handler med fagfolk. Vi går op i kundernes idéer – allerede på tegnebrættet. Og vi er godt klædt på til at give dem solid rådgivning. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Sælger til Bygma Roskilde

Vi søger en sælger til vores proff-butik i Bygma Roskilde, hvor kunderne primært er professionelle håndværkere.

Jobbet
Du vil indgå i et velfungerende team i proff butikken Bygma Roskilde, hvor dine opgaver vil være afhenter-salg fra butikken, tilbudsgivning og opgaver ud fra din faglige profil. Du vil få ansvarsområder, hvor du får

mulighed for at udvikle på kunder og udfordre dig selv fagligt. Vi vægter samarbejde og godt humør i butikken og arbejder tæt sammen med vore kollegaer i trælasten. Service og kvalitet vægter vi højt, og det indgår som en del af Bygmas værdisæt.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Hvis du vil være sælger i Bygma, forventer vi, at du:

  • er fagligt godt klædt på til at rådgive kunderne
  • har en viden om godt grej – og en holdning til de produkter, du sælger
  • ved, at vi er fagfolk som handler med fagfolk
  • er klar til at løfte i flok som en del af et stærkt hold

Vi tilbyder dig ansvar fra dag ét
I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Du får ansvar allerede fra første arbejdsdag, og samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Hos os bliver du en del af vores stærke kultur med loyale ”BygMakkere”, der løfter i flok – hver dag, over hele landet, som ét samlet hold.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 25. maj 2022. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Tiltrædelse snarest muligt. I Bygma Roskilde vil du få ca. 100 kolleger og referere til butikschef Morten Petersen. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Morten på 2812 3350.

Ansøgningsfrist: 25. maj 2022