I Bygmas forretninger har lederne mandat til at træffe beslutninger. De kender de lokale kunder og ved, hvordan vi får dem godt videre. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Salgschef til Bygma Aabenraa

Bygma søger en salgschef til vores forretning i Aabenraa, hvor kunderne primært er professionelle håndværkere. Bygma Aabenraa er en stor forretning med både en trælast, en proff-butik og et logistikcenter. Forretningen har i alt 43 medarbejdere.

Som salgschef i Bygma Aabenraa vil du være med til at styrke og vækste Bygma Aabenraa, der med sin lokale beliggenhed har et solidt marked i nærområdet. Du får ansvaret for salget i trælasten og med fokus på byggematerialer er din opgave at lede, positionere og optimere Bygma i et stærkt konkurrencepræget marked.

Jobbet
Du skal stå i spidsen for vores salgsafdeling på ca. 10 medarbejdere og som salgschef står du på mål for, at du og dine medarbejdere leverer varen. Hver dag. Du er budgetansvarlig og planlægger salgsaktiviteter over for både nuværende og potentielle kunder på B2B-markedet. Du bliver selv direkte involveret i salgsarbejdet, og får ansvaret for at vedligeholde og udbygge egen kundeportefølje. Samtidig har du opgaver inden for indkøb og kontakt til vores leverandører.

Du er motiverende og anerkendende i din lederstil, og du afstemmer forventninger, strukturerer og følger op, og sikrer dermed, at du får det bedste ud af dit team.

Du vil indgå i ledergruppen i Bygma Aabenraa, og du vil referere til direktøren for forretningen.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Du skal været drevet af lysten og have evnerne til at arbejde professionelt med salg og ledelse. Du ved, at succes hand­ler om resultater, og du er derfor bevidst om at træffe de nødvendige beslutninger i en handlings­orienteret organisation med fokus på markedet og kunderne.

Din baggrund og kompetencer er vigtige for os. Som salgschef i Bygma er det vigtigt, at du har flere års erfaring inden for relations salg til professionelle kunder i byggebranchen. Det er også vigtigt, at du kan dokumentere gode resultater inden for både salg og ledelse.

Helt konkret lægger vi vægt på, at du:

  • forstår, at vi er fagfolk, som handler med fagfolk
  • forstår, at kundernes byggeprojekter kræver stram styring og leverancer til tiden
  • har erfaring med salgsledelse og udvikling af medarbejdere
  • kan motivere dit team til at tage ansvar for egen udvikling
  • er klar til at løfte i flok, som en del af et stærkt hold

Vi tilbyder
Bygma Gruppen er en velkonsolideret, danskejet virksomhed med over 2600 medarbejdere placeret i 4 lande i Norden, heraf ca. 1700 medarbejdere i Bygma A/S i Danmark. Vi er en virksomhed med solide rødder og højt til loftet. Vi står kun til regnskab for os selv, og når vi investerer, gør vi det langsigtet.

Vi er den største danskejede leverandør af byggematerialer på det danske marked, og den position ønsker vi at fastholde og udbygge.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job med handlefrihed og bundlinjeansvar. Hertil kommer en attraktiv og resultatorienteret lønpakke, der modsvarer de stillede krav.

Kan du se dig selv hos os?
Hvis du ser ovenstående som en spændende mulighed, så kontakt Morten Elbro fra Human360 på telefon 2858 0056 eller mail me@human360.dk for mere information og uddybning af jobbets muligheder. Human360 er Bygmas eksterne rekrutteringspartner på denne stilling.

Du kan også sende din ansøgning til job@human360.dk mærket ”Salgschef Aabenraa”

Vi glæder os til at høre fra dig!