I Bygma er vi stolte af at have landets helt store entreprenører på kundelisten. Vi ved, at de har brug for kvalitet til tiden. Og at vejen til deres tillid går gennem god rådgivning. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Salgsleder til projektsalgsafdelingen i Bygma København

Vi fortsætter udviklingen af Bygma Københavns projektsalgsafdeling og søger nu en ambitiøs teamleder til projektsalgsafdelingen i vores trælast. Bygma København er vores nye topmoderne trælast- og logistikcenter, som fysisk åbner medio 2022 i helt nybyggede faciliteter.

Jobbet
Din opgave bliver at stå i spidsen for salgsteamet. Du planlægger din & teamets indsats over for nuværende og potentielle kunder på B2B markedet. Du arbejder selvstændigt med at opbygge og vedligeholde stærke kunderelationer og sikrer at salgsteamet arbejder på højt fagligt niveau. Du kender vigtigheden af rådgivning og engagerer dig i kundernes idéer – allerede på tegnebrættet. Du får ansvar for teamets budgetmål samt teamets daglige arbejdsfordeling.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Hvis du vil være teamleder i Bygma, forventer vi, at du:

  • har erfaring fra trælast, et godt branchekendskab og er fagligt godt klædt på til at rådgive kunderne og støtte dine kollegaer
  • ved, at vi er fagfolk, som handler med fagfolk
  • forstår, at kundernes byggeprojekter kræver stram styring og leverancer til tiden
  • er klar til at løfte i flok som en del af et stærkt hold
  • har lyst til en travl og hektisk arbejdsdag med stor faglig fokus

Vi tilbyder
I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Hos os bliver du en del af vores stærke kultur med loyale ”BygMakkere”, der løfter i flok – hver dag, over hele landet, som ét samlet hold.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 1. juni 2022. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Tiltrædelse efter aftale. Vores salgsafdeling har været i fuld aktivitet siden efteråret 2020 og arbejder p.t. fra egne lokaler hos Bygma Roskilde. Medio 2022 flytter vi til Prags Boulevard – kun 2,5 km fra Rådhuspladsen. Du vil referere til salgschef Torben Andersen, som du er velkommen til at kontakte på mobil 2834 8177, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Ansøgningsfrist: 1. juni 2022