I Bygma får du indflydelse fra første arbejdsdag. Din viden er et vigtigt værktøj, når du skal udvikle stærke løsninger sammen med vores forretninger. Sådan hjælper du med at bygge Danmark.

Senior Data- og Løsningsarkitekt til en anderledes virksomhed

Kan du forvandle data til brugbar viden, og færdes du hjemmevant på tværs af datakilder og Business Intelligence-værtøjer? Kan du designe, udvikle og levere dataprodukter af høj kvalitet? Så vil vi gerne tale med dig om en nyoprettet stilling i BI i Bygma Gruppen.

Om jobbet
Det går stærkt i Bygma, og vi arbejder konstant på at blive endnu bedre og mere datadrevne. Samtidig er der behov for at integrere nye datakilder på klima- og bæredygtighedsområdet, hvor vi er i gang med at levere vores bidrag til den grønne omstilling i byggeriet. Arbejdet i Business Intelligence-teamet (BI) består i at understøtte vores strategiske og operationelle ambitioner gennem udarbejdelse af analyser og rapportering til forretningerne. Det betyder i praksis, at BI servicerer alle forretningsområder og niveauer, hvorfor det er vigtigt, at du kan indgå i en dialog med brugerne om deres behov og give dem kompetent sparring.

Eksempler på opgaver, du kunne bidrage til, kunne være
Rapportdesign:

 • Opbygning af Power BI-rapporter, der understøtter nye processer og indsatser i de forskellige forretningsområder.
 • Opbygning af KPI dashboards i samarbejde med finans- og salgsorganisationen.
 • Konvertering af SSRS-rapporter (Report Manager) til Power BI.

Forretningsudvikling:

 • Organisering og ledelse af arbejdsgrupper med Bygmas forretningsområder, hvor BI i dialog med områderne skal prioritere udviklingsønsker og definere KPI’er.
 • Analysearbejde i forbindelse med forretningsområdernes udviklingsprojekter, hvor du fremstiller POC’s (Proof of Concept).

Vi tilbyder

 • Et udfordrende og afvekslende job i et anerkendende miljø, hvor fagfolk hjælper fagfolk.
 • Stor indflydelse på planlægningen og opgavefordelingen i det daglige arbejde.
 • Mulighed for at gøre karriere og videreuddanne dig.

Om os
Bygma BI teamet består af 5 medarbejdere, der sammen driver Bygma Gruppens BI-platform og servicerer godt 1.100 brugere af BI-løsningerne. Vores mål er at sikre både en løbende udvikling samt at kunne levere et højt serviceniveau til vores brugere. I teamet har vi en uformel omgangstone, og vi sparrer meget med hinanden i dagligdagen, som gør at du hurtigt kommer ind i afdelingen både fagligt og socialt.

Om dig
Det er ikke kun de faglige kvalifikationer og erfaringer vi ansætter efter, men også i høj grad efter dine personlige kompetencer og den motivation, du kommer med.

Du vil være en god kandidat til jobbet, hvis:

 • Du kan omsætte forretningens behov til data.
 • Du kan formidle data og kende til best practice inden for datavisualisering og data storytelling
 • Du har færdigheder inden for T-SQL, DAX og datamodellering
 • Du har gode kommunikations- og præsentationsevner både på et teknisk og ikke-teknisk niveau

Vi tilbyder dig ansvar fra dag ét
Hos os er du med i front fra første arbejdsdag, og her er sjældent langt fra idé til handling. Du får mulighed for at folde dig ud i dit fag – hver dag. Vi ved, at din viden er et vigtigt værktøj til at styrke vores forretning. Og du kan løbende lægge nye lag på din karriere. Vi tror på, at vores medarbejdere udvikler sig bedst, hvis de selv får chancen for at påvirke deres arbejde.

Vi er en familieejet virksomhed med solide rødder og højt til himlen. Vi står kun til regnskab for os selv, så når vi investerer, gør vi det langsigtet. Du bliver en del af vores stærke kultur med loyale ’BygMakkere’, der løfter i flok som ét samlet hold. Samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Hos os arbejder vi målrettet på at være den bedst tænkelige samarbejdspartner for den professionelle håndværker via vores trælaster og butikker. Vi sætter en ære i altid at være leveringsdygtige i den fagligt mest kompetente og professionelle rådgivning.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 19. oktober 2023. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Tiltrædelse er hurtigst muligt. Arbejdsstedet er Bygma Gruppens hovedkontor i Søborg, som beskæftiger ca. 75 medarbejdere. I BI-teamet vil du referere til teamleder Jacob H. Coops-Pedersen. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jacob på mail jcp@bygma.dk eller via +45 2465 0150.

Ansøgningsfrist: 19. oktober 2023
Søg denne stilling