I Bygma får du indflydelse fra første arbejdsdag. Din viden er et vigtigt værktøj, når du skal udvikle stærke løsninger sammen med vores forretninger. Sådan hjælper du med at bygge Danmark.

SEO og content-specialist til Bygma Online

Vil du være med til at sætte den digitale standard i byggebranchen? Vi har travlt og søger en derfor en dygtig kollega til vores e-commerce med fokus på SEO og content.

Vi har en ambitiøs strategi for vores e-handelsløsninger til både professionelle og private kunder og søger derfor en dygtig SEO- og content-specialist. Du bliver en del af et team, hvor humøret er højt, og hvor der ikke behøver være langt fra idé til eksekvering. I perioder går det stærkt, og vi sætter en ære i at hjælpe hinanden. Du skal derfor også være klar til at tage telefonen og forsøge at hjælpe kunden, når det er nødvendigt.

Jobbet
Som vores nye SEO- og content-specialist forventer vi, at du er klar til at tage fat og klar til at tage medansvar for, at vores webshops når nye højder. Vi har travlt, og vi har brug de rigtige hænder og det rigtige hoved til at varetage en række funktioner i vores e-commerce afdeling.

Vi tror på, at en langsigtet strategi på indhold, annoncering og SEO er en vigtig del af fundamentet i en solid webshop. Den skal du være med til at tegne og eksekvere.

Vil du være med til at bygge Danmark digitalt?
Vi forventer, at du har erfaring fra lignende stilling, og at du kan se dig selv i rollen, hvor:

  • du bliver en del af koblingen mellem e-commerce og marketing, og du er med til at sikre den nødvendige synergi mellem kampagner og webshops.
  • du får ansvar for at producere og opsætte landing- og kampagnesider samt forsideindhold – altid med hensigtsmæssig SEO for øje.
  • Du får ansvar for vores SEO, både på content og på vare- og kategoriniveau, hvor du i samarbejde med vores PIM-koordinator skal sikre, at Bygma får topplaceringer på relevante søgeord.

For at løse en del af ovenstående opgaver kræver det, at du har erfaring med SEO. Du skriver problemfrit og har kendskab til HTML og CSS. Du kan arbejde i Photoshop og almindeligt CMS-arbejde ligger dig heller ikke ikke fjernt – vi bruger Episerver, og skal sørge for, at du får den introduktion, du har brug for.

Vi tilbyder ansvar, gode kollegaer og plads til fritid
Bygma scorer top-in-class, når vi måler på arbejdsglæde i koncernen. Udover et spændende og afvekslende job med masser af udfordringer, tilbyder vi i Bygma Online også en positiv og uformel arbejdsdag med seks dedikerede kollegaer. Vi giver plads til fritid, så du løbende kan genoplade dine batterier.

Bygma er en familieejet virksomhed placeret blandt Top 100 største virksomheder i Danmark. Vi står kun til regnskab for os selv, så når vi investerer, gør vi det langsigtet. Du bliver en del af vores stærke kultur med loyale ’BygMakkere’, der løfter i flok som ét samlet hold.

Kan du se dig selv hos os?
Du søger jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 9. maj 2022, men vi behandler ansøgninger løbende og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristen.

Tiltrædelse snarest muligt. Arbejdsstedet er Bygma Gruppens hovedkontor i Søborg, som beskæftiger ca. 65 medarbejdere. I Bygma Online får du seks kollegaer og du refererer til e-handelschef Peter Lippert. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Peter på telefon 2788 5813 eller på peli@bygma.dk.

Ansøgningsfrist: 9. maj 2022