I Bygma er vi BygMakkere. Det betyder, at vi løfter i flok og er loyale over for vores kunder og kolleger. Hver dag, over hele landet, som ét samlet hold. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Servicemedarbejder til Bygma Herning

Vi søger en alsidig servicemedarbejder til Bygma Herning.

Jobbet
Din primære arbejdsopgave bliver rengøring. Derudover skal du være med til at sørge for, at butikken fremstår pæn og indbydende. Jobbet indebærer også at holde vores kantine ren, vande blomster og lave kaffe. Du vil også komme til at deltage i klargøring til møder og arrangementer, hvor du for eksempel skal bestille forplejning. Samtidig vil du også få en del ad hoc-opgaver.

Hvis du vil være servicemedarbejder hos Bygma, forventer vi, at du:

  • Har ordenssans.
  • Har godt humør.
  • Er venlig, imødekommende og god til at omgås andre mennesker.
  • Kan arbejde selvstændigt, da du selv skal tilrettelægge din hverdag.

Vi tilbyder
Et afvekslende job i et positivt og uformelt arbejdsklima med dygtige kolleger. Hos os bliver du en del af vores stærke kultur med loyale ”BygMakkere”, der løfter i flok – hver dag, over hele landet, som ét samlet hold. Samtidig giver vi dig plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier. Du får selvfølgelig en konkurrencedygtig løn, pensionsordning og sundhedsforsikring.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 1. april 2023. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Tiltrædelse 1. maj 2023. I Bygma Herning vil du få 43 kolleger og referere til Direktør Henrik Højmark. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Henrik på 4025 0880.

Ansøgningsfrist: 1. april 2023