I Bygma får du indflydelse fra første arbejdsdag. Din viden er et vigtigt værktøj, når du skal udvikle stærke løsninger sammen med vores forretninger. Sådan hjælper du med at bygge Danmark.

Supply Chain koordinator til Bygma Gruppen

Vi søger en Supply Chain koordinator til Bygma Gruppen på vores hovedkontor i Søborg.

I Bygma sætter vi varetilgængelighed og leveringssikkerhed højt på dagsorden. Vi arbejder derfor løbende med optimeringer i logistikprocessen for at sikre, at vores kunder ikke besøger os forgæves. Vi ønsker at fortsætte vores positive udvikling og blive endnu bedre i vores support til filialerne og planlægning af fremtidige projekter.

Jobbet
Som Supply Chain koordinator bliver du en del af et nystartet Supply Chain Management team og vil blive en af hovedkræfterne i den daglige support ud mod vores kollegaer i filialerne. Du vil få stor eksponering over for hele salgs- og indkøbsorganisationen.

Din primære opgave bliver at supportere filialerne i at få sikret varetilgængeligheden på lokalt niveau og sikre optimeringer i disponeringsprocessen. Dine opgaver vil være med fokus på følgende:

  • Løbende opfølgning på performance for at optimere lokal disponering
  • Sikre en god ind- og udfasning af varer ved sortimentsændringer
  • Daglig kontakt med salgsorganisationen med henblik på at løse lokale opgaver
  • Daglig kontakt og sparring med indkøbsorganisationen med henblik på at optimalt sikre varetilgangen til Bygma

Du er vigtig for os
Vi søger en kollega med en god forretningsforståelse og flair for tal, som samtidig motiveres af ansvar og udvikling. Du trives med at arbejde selvstændigt, da du får stor selvbestemmelse over, hvordan du løser dine opgaver. Har du erfaring med automatisk gensupplering, anser vi det som værende en fordel. Derudover vægter vi, at du er fortrolig med Office-pakken, specielt Excel.

Vi tilbyder dig ansvar fra dag ét
Bygma er en velkonsolideret danskejet virksomhed med ca. 2.500 medarbejdere placeret i 4 lande i Norden, heraf ca.  2.200 medarbejdere i Bygma Danmark. Vi er en virksomhed med solide rødder og højt til himlen. Vi står kun til regnskab for os selv, og når vi investerer, gør vi det langsigtet.

Som ansat i Bygma får du indflydelse fra første arbejdsdag. Din viden er et vigtigt værktøj til at hjælpe med at skabe overblik og beslutningsgrundlag for ledelsen, så de altid har de rette informationer til at udvikle Bygma Gruppen. Du bliver en del af vores stærke kultur med loyale ’BygMakkere’, der løfter i flok som ét samlet hold. Samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier og blive den bedste version af dig selv.

Udover et spændende job med masser af udfordrende opgaver og et stærkt team af gode kolleger, tilbyder vi en attraktiv lønpakke svarende til dine kvalifikationer samt gode ansættelsesforhold.

Kan du se dig selv hos en af Danmarks største spillere i byggemarkedsbranchen?
Så søg jobbet via linket nederst på siden. Fristen er 29. september 2022. Vi behandler ansøgninger løbende, og kan derfor udvælge den rette kandidat inden ansøgningsfristen. Tiltrædelse vil være hurtigst muligt.

Bygmas hovedkontor ligger i Søborg, og du vil referere til afdelingschefen for Supply Chain Management Fredrik S. Pedersen. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Fredrik på mail fsp@bygma.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist: 29. september 2022