I Bygma har vi plads til fritid, så vi kan genoplade batterierne. Vi holder åbent om dagen og når hjem til familien i god tid inden aftensmad. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Varemodtager til Bygma København

Vi søger en varemodtager til vores proff-butik i Bygma København, hvor kunderne primært er professionelle håndværkere.

Jobbet
Din opgave bliver at modtage varer og leverancer til vores forretning. Du foretager kvalitetskontrol og mærkning af de modtagne varer. Du bliver ansvarlig for returnering af varer samt bookning af fragtmænd. Derudover får du opgaver inden for lagerstyring og logistik. Du og dine kolleger hjælper hinanden med at holde orden, så vores varemodtagelse og butik altid fremstår ryddelig og ordentlig.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Hvis du vil være varemodtager i Bygma, forventer vi, at du:

  • forstår, at effektivitet kræver orden og struktur
  • leverer professionel kvalitet til tiden
  • er klar til at løfte i flok som en del af et stærkt hold
  • har flair for IT, truckcertifikat og kørekort
  • det er en fordel, hvis du er lager- og logistikuddannet

Vi tilbyder dig ansvar fra dag ét
I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Du får ansvar allerede fra første arbejdsdag, og samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Hos os bliver du en del af vores stærke kultur med loyale ”BygMakkere”, der løfter i flok – hver dag, over hele landet, som ét samlet hold.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 7. juni 2022, men vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristen. Skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Tiltrædelse hurtigst muligt. I Bygma København vil du få ca. 60 kolleger og referere til logistikchef Bent Bugge. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Bent på 2896 3864.

Ansøgningsfrist: 7. juni 2022