I Bygma har vi plads til fritid, så vi kan genoplade batterierne. Vi holder åbent om dagen og når hjem til familien i god tid inden aftensmad. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Varemodtager til Bygma Sorø

Vi søger en varemodtager til vores trælast i Bygma Sorø, hvor kunderne primært er professionelle håndværkere.

Jobbet
Din opgave bliver at modtage varer og leverancer til vores forretning. Du foretager kvalitetskontrol og mærkning af de modtagne varer. Du bliver ansvarlig for returnering og udlevering af varer samt bookning af fragtmænd. Derudover kan du få opgaver inden for indkøb. Du bliver et vigtigt knudepunkt på et moderne lager, hvor alt er sat i system.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Hvis du vil være varemodtager i Bygma, forventer vi, at du:

  • forstår at et effektivt lager kræver orden og struktur
  • leverer professionel kvalitet til tiden
  • er klar til at løfte i flok som en del af et stærkt hold
  • har flair for IT, truckcertifikat og kørekort

Vi tilbyder dig ansvar fra dag ét
Bygma er en velkonsolideret danskejet virksomhed med over 2600 medarbejdere placeret i 4 lande i Norden, heraf ca. 1700 medarbejdere i Bygma A/S i Danmark. Vi er en virksomhed med solide rødder og højt til himlen. Vi står kun til regnskab for os selv, og når vi investerer, gør vi det langsigtet.

Som ansat i Bygma får du indflydelse fra første arbejdsdag. Du får mulighed for at folde dig ud i dit fag – hver dag. Vi ved, at din viden og din personlige udvikling er et vigtigt værktøj til at styrke vores forretning, hvorfor vi støtter, at du løbende kan lægge nye lag på din karriere. Du bliver en del af vores stærke kultur med loyale ’BygMakkere’, der løfter i flok som ét samlet hold. Samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier og blive den bedste version af dig selv.

Udover et spændende job med masser af udfordrende opgaver og et stærkt team af gode kolleger, tilbyder vi en attraktiv lønpakke svarende til dine kvalifikationer.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 17. oktober 2022. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Tiltrædelse er hurtigst muligt. I Bygma Sorø vil du få 24 kolleger og referere til Sune Solberg Hansen. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte på Sune på 5787 4248.

Ansøgningsfrist: 17. oktober 2022