I Bygma har vi plads til fritid, så vi kan genoplade batterierne. Vi holder åbent om dagen og når hjem til familien i god tid inden aftensmad. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Varemodtager til Bygma Svendborg

Vi søger en varemodtager til vores proff-butik i Bygma Svendborg, hvor kunderne primært er professionelle håndværkere.

Jobbet
Din opgave bliver at modtage varer og leverancer til vores forretning. Du foretager kvalitetskontrol og mærkning af de modtagne varer. Du bliver ansvarlig for returnering af varer samt bookning af fragtmænd. Derudover får du opgaver inden for lagerstyring og logistik. Du og dine kolleger hjælper hinanden med at holde orden, så vores varemodtagelse og butik altid fremstår ryddelig og ordentlig.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Hvis du vil være varemodtager i Bygma, forventer vi, at du:

  • forstår, at effektivitet kræver orden og struktur
  • leverer professionel kvalitet til tiden
  • er klar til at løfte i flok som en del af et stærkt hold
  • har flair for IT, truckcertifikat og kørekort

Desuden ser vi gerne, at du har erfaring inden for byggebranchen.

Vi tilbyder dig ansvar fra dag ét
Bygma er en velkonsolideret danskejet virksomhed med over 2600 medarbejdere placeret i 4 lande i Norden, heraf ca. 1700 medarbejdere i Bygma A/S i Danmark. Vi er en virksomhed med solide rødder og højt til himlen. Vi står kun til regnskab for os selv, og når vi investerer, gør vi det langsigtet.

Som ansat i Bygma får du indflydelse fra første arbejdsdag. Du får mulighed for at folde dig ud i dit fag – hver dag. Vi ved, at din viden og din personlige udvikling er et vigtigt værktøj til at styrke vores forretning, hvorfor vi støtter, at du løbende kan lægge nye lag på din karriere. Du bliver en del af vores stærke kultur med loyale ’BygMakkere’, der løfter i flok som ét samlet hold. Samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier og blive den bedste version af dig selv.

Udover et spændende job med masser af udfordrende opgaver og et stærkt team af gode kolleger, tilbyder vi en attraktiv lønpakke svarende til dine kvalifikationer.

Kan du se dig selv hos os?
Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 13. april 2023, men vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristen. Skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

Vi forventer tiltrædelse hurtigst muligt. I Bygma Svendborg vil du være en del af et nyt team og referere til logistikchef Lars Rasmussen. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lars på 2666 7660.

Ansøgningsfrist: 13. april 2023