Salgstrainee til Bygma Aalborg C

Er du god til at bygge relationer? Vil du lægge et stærkt fundament for din karriere? Bliv salgstrainee i Bygma Aalborg C.

Som salgstrainee i Bygma får du landets måske bedste handelsuddannelse. Netop nu er vi på udkig efter nye talenter. Er det dig?

Sæt fart på din karrierestart
Som salgstrainee hos Bygma bliver du uddannet i at rådgive byggeriets fagprofessionelle. Din læreplads bliver i en af vores forretninger landet over.

Du får ekspertviden om vores produkter til det professionelle byggeri, og du vil tale med om alt fra mindre renoveringer til landets største prestigebyggerier. Samtidig bliver du klædt på med viden, som bringer dig på forkant med fremtiden. Inden for bæredygtighed, certificeringer, dokumentation og digitalisering.

Salg og kunderådgivning foregår fysisk i forretningen samt over telefon og e-mail. De fleste kunder handler jævnligt hos os, så din uddannelse handler i høj grad om at opbygge gode relationer.

Starten på noget stort sker i Bygma
I Bygma kommer din karriere hurtigt fra start. Din arbejdsdag er aldrig den samme som i går. Du får ansvar og frihed til at planlægge din dag og dine opgaver – naturligvis i samspil med erfarne kolleger. Vi tror på, at det udvikler dig bedst.

Vi har gode muligheder for videreuddannelse i vores eget Bygma Academy. Måske drømmer du om at blive leder, ekstern sælger eller specialist? Eller måske vil du gerne bruge din handelsuddannelse i Bygma til at nå toppen i helt andre brancher?

Hos Bygma tilbyder vi:

  • To års handelsuddannelse i en succesfuld, danskejet koncern, hvor du veksler mellem skoleophold og arbejde i en af vores forretninger
  • Unik viden om B2B-salg og rådgivning af professionelle samt kommunikation, markedsføring og indkøb
  • Løn fra første dag
  • Eksamen i akademifaget ’salg og salgspsykologi’, som giver dig 10 ECTS-point
  • En hverdag med god balance mellem arbejde og fritid – vores forretninger holder åbent i dagtimerne, hvor fagfolk er på arbejde
  • Et stærkt fællesskab – både i den enkelte forretning og med de andre trainees under skoleopholdene, som foregår i attraktive rammer
  • Mulighed for praktikforløb i udlandet, så du kan smage på en international karriere.

Hvem er du?

  • Du har afsluttet enten EUX, EUD, HHX, STX eller HTX
  • Du behøver ikke kende til vores branche eller produkter i forvejen. Det vigtigste er, at du har lyst til at lære og udvikle dig
  • Du er en holdspiller og hjælper gerne både kunder og kolleger.

Vil du være salgstrainee i Bygma i Bygma Aalborg C?
Søg via linket nederst på siden. Vi holder løbende samtaler, så skynd dig at sende os din ansøgning, CV, seneste adgangsgivende karakterer og eventuelt uddannelsesbevis.

Ansøgningsfrist: 20. maj 2024
Startdato: 1. september 2024

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Stephanie Norup, HR-koordinator i Bygma, på telefon: 8851 1953.

Du får 48 kollegaer, heraf 1 elev, der glæder sig til at høre fra dig! Søg denne stilling

Om Bygma
Bygma Gruppen beskæftiger ca. 2.700 ansatte fordelt på mere end 100 forretninger i hele Norden. Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet inden for salg og distribution af byggematerialer. Bygma Gruppen er placeret blandt Top100 virksomhederne i Danmark.

Fundamentet for Bygmas succes er vores medarbejdere. Derfor ansætter vi kun de bedste. Til lager og til lastbil. Til salg og til stab. Hos os er det ansvar, udvikling og kompetencer, der driver forretningen fremad. Og vi står sammen om at levere de gode resultater. Hver dag, over hele landet, som ét samlet Bygma.