Fundamentet for Bygmas succes er vores medarbejdere. Derfor ansætter vi kun de bedste. Til lager og til lastbil. Til salg og til stab. Hos os er det ansvar, udvikling og kompetencer, der driver forretningen fremad. Og vi står sammen om at levere de gode resultater. Hver dag, over hele landet, som ét samlet Bygma.

BYGMA AKADEMIET

I Bygma har vi vores eget akademi, hvor vi løbende uddanner vores medarbejdere. I disse år har vi særligt fokus på ledelse, salg og logistik.

Internationalt kompetencegivende uddannelser

Ligesom med alt andet er vi også ambitiøse og professionelle i vores tilgang til uddannelse. Vi har den holdning, at vores uddannelser ikke bare skal være en række kurser, men internationalt kompetencegivende uddannelser, der giver vores ansatte ECTS point. Derfor udvikler vi også vores uddannelser i samarbejde med anerkendte konsulenthuse.

De senere år har vi haft mere end 250 ledere gennem vores lederuddannelser.

Er du klar til næste trin

Kan du beslutte dig

DEN UNGE GENERATION

I Bygma ser vi det som et grundlæggende ansvar at være med til at investere i den unge generations fremtid, og uddannelse er et vigtigt udgangspunkt. Vi har derfor i en årrække tilbudt trainee – og elevpladser i Bygma. Vi tilbyder uddannelsesretninger, der ligger inden for handel, logistik og kontor. Vi uddanner årligt ca. 40 unge mennesker.

EN KARRIERE PÅ TVÆRS AF LANDEGRÆNSER

Bygma koncernen er ikke kun repræsenteret i Danmark, vi er også at finde i Island, Sverige samt på Færøerne og Grønland.

Vi kan derfor tilbyde vores medarbejdere spændende udfordringer både i Danmark og på tværs af landegrænserne. Vi tilbyder blandt andet udenlandske praktikophold som en udviklingsmulighed.

Senest har trainees været i praktik i Sverige og Island for at lære og få ny inspiration.

UDVIKLINGSSAMTALER

Vi vil kende til den enkelte medarbejders ønsker, planer og ambitioner. Trives medarbejderen med sine arbejdsopgaver, men vil gerne prøve kræfter i en anden region eller et andet land? Stræber medarbejderen efter en lederstilling i en af vores store forretninger? Eller har medarbejderen ambitioner om noget helt andet?

Vi sætter mulighederne på agendaen, fordi vi ønsker at holde fast i vores dygtige medarbejdere. Vi vil ikke miste gode og kvalificerede medarbejdere til andre virksomheder, fordi vi ikke har talt om mulighederne i vores egen. Derfor har vi udviklingssamtaler i Bygma, hvor alle medarbejdere får talt med deres leder om trivsel i det nuværende job og ønsker til opgaver i fremtiden.

På den måde arbejder vi løbende med at sikre, at medarbejdernes ønsker og kompetencer matcher Bygmas behov.