Din ansøgning

Byg din ansøgning op i forhold til de opgaver, der er beskrevet i jobannoncen. Beskriv hvad du kan bidrage med inden for de områder, der er nævnt i annoncen.  Det kan både være konkret erfaring med lignende opgaver og relevant uddannelse. Skriv også lidt om, hvorfor jobbet er interessant for dig.

Dit cv

Dit cv bør som minimum indeholde dine personlige data: navn, fuld adresse, telefonnummer og fødselsdato, din joberfaring og uddannelse. Brug kronologisk rækkefølge så seneste job eller uddannelse står øverst og arbejd dig baglæns derfra.  Fokuser på det, der er relevant for den stilling, du søger.

Til samtalen

Søg information om Bygma, inden du kommer til samtalen – søg på nettet og spørg i dit netværk. Overvej om der er vigtige spørgsmål, du har brug for at få besvaret under samtalen. Svar gerne konkret på de spørgsmål, vi stiller dig. Vi ønsker at få en forståelse af, hvordan du arbejder, og vi siger: ”Hvad skete der så?” og ”Hvad gjorde du så?” mange gange undervejs i en samtale. 

Skal jeg ringe jer op?

Ja, hvis du har et spørgsmål, som er helt afgørende for, om du kan sende din ansøgning. Det er en udbredt misforståelse, at du lettere kommer til samtale, hvis du ringer op. Ledere og HR-konsulenter har travlt, og du risikerer, at dit opkald får den modsatte effekt.