ARBEJDSOMRÅDER OG TYPER AF JOBS

I Bygma har du mulighed for at arbejde inden for mange forskellige arbejdsområder og i mange forskellige typer af job. Vores største medarbejdergrupper er beskæftiget inden for ledelse, salg og logistik. Men vi har også jobs inden for IT, Finans, HR, Marketing og Indkøb.

Fold dig ud i dit fag

Vi har varer på vores lager

Med rødder i byggeriet

Kan du beslutte dig?

Jeg har mulighed for at stige i graderne, hvis der er noget, jeg vil og har evnerne til – der er mange forskellige jobbetegnelser.

Citat medarbejder i salg

SÅDAN ER DET AT ARBEJDE I BYGMA

Hør en direktør fortælle om Bygma?

Hvad laver en lagermedarbejder i Bygma?

Hvad laver en lager- og logistikopertatørelev i Bygma?

Hvad laver en salgstrainee i Bygma?

Testimonials

Pernille Grøn Pedersen
Intern sælger, Bygma Hjørring

Uddannelse:  Handelsassistent med speciale i salg
Alder: 31 år
Ansat i Bygma: Siden 2016

Mit job
Jeg er ansat i håndværkerafdelingen i Bygma Hjørrings proff-center. Jeg blev fastansat på min læreplads efter at have bestået Bygmas salgstraineeuddannelse. Min afsluttende fagprøve tog afsæt i salg af maling, og jeg fik efterfølgende ansvar for en malerkampagne hvor jeg kunne koble teori og praksis. Det var rigtig spændende.

I det daglige er jeg både i frontlinjen, hvor jeg ekspederer kunder, og bag de indre linjer, hvor jeg håndterer praktiske opgaver. Jeg udarbejder tilbud på maling og laver tryk på profiltøj og har desuden ansvar for reparationer af værktøj og koordination med værksteder.

Min motivation
Jeg elsker at mit job er så varieret og at ikke to dage er ens. Der sker en hel masse, hele tiden. Her er højt til loftet, jeg har ansvar for egne opgaver. Og der er meget afveksling mellem kontoropgaver og fysiske opgaver, og det passer mig rigtig godt.

Mine karrieremuligheder
Der er gode karrieremuligheder i Bygma. Jeg har indtryk af at her er plads til talent og ambitioner, og jeg er super glad for at jeg er blevet en del af holdet.

Pernille Grøn Pedersen

 

Michael Bertelsen
Direktør, Bygma Esbjerg
Uddannelse: Udlært i trælastbranchen,  Merkonom, Bygmas lederuddannelse
Alder: 45 år
Ansat i Bygma: Siden 2006

Mit job
En vigtig funktion i mit job er at lede, coache og at få holdet til at fungere, og jeg holder altid min dør åben. Som direktør har jeg naturligvis også fokus på både salget og driften, og har daglig berøring med især storkunderne. Jeg værdsætter den respekt der ligger i, at vi som lokal forretning bliver set som de bedste til at betjene lokale kunder.

Min motivation
Det er motiverende at være ansat hos en af de største aktører i branchen. Bygma har nogle stærke koncepter; bl.a. et godt indarbejdet service- og kvalitetskoncept. Jeg lægger vægt på at være ansat i en virksomhed med frihed under ansvar, gode fysiske rammer, et stærkt værdigrundlag og en økonomisk sund platform

Og så nyder jeg, når jeg jævnligt bliver bedt om at holde indlæg for nye salgstrainees og elever om hvordan det er at være direktør i Bygma. Det håber jeg kan være med til at inspirere de unge til at se de karrieremuligheder, der er i vores virksomhed, så vi kan beholde dem efter endt elevuddannelse.

Mine karrieremuligheder
Jeg ønsker primært at udvikle mig i det job jeg har, og at blive ved med at dygtiggøre mig. Jeg har gennemgået Bygmas omfattende lederuddannelse, og ser gerne at der på et tidspunkt bliver en opfølgning på denne uddannelse.

Michael Bertelsen