ARBEJDSOMRÅDER OG TYPER AF JOBS

I Bygma har du mulighed for at arbejde inden for mange forskellige arbejdsområder og i mange forskellige typer af job. Vores største medarbejdergrupper er beskæftiget inden for ledelse, salg og logistik. Men vi har også jobs inden for IT, finans, HR, marketing, indkøb og bæredygtighed.

Fold dig ud i dit fag

Vi har varer på vores lager

Med rødder i byggeriet

Kan du beslutte dig?

Jeg har mulighed for at stige i graderne, hvis der er noget, jeg vil og har evnerne til – der er mange forskellige jobbetegnelser.

Citat medarbejder i salg

SÅDAN ER DET AT ARBEJDE I BYGMA

Hør en direktør fortælle om Bygma?

Hvad laver en lagermedarbejder i Bygma?

Hvad laver en lager- og logistikopertatørelev i Bygma?

Hvad laver en salgstrainee i Bygma?

Testimonials

 

Michael Bertelsen
Direktør, Bygma Esbjerg
Uddannelse: Udlært i trælastbranchen,  Merkonom, Bygmas lederuddannelse
Alder: 50 år
Ansat i Bygma: Siden 2006

Mit job
En vigtig funktion i mit job er at lede, coache og at få holdet til at fungere, og jeg holder altid min dør åben. Som direktør har jeg naturligvis også fokus på både salget og driften, og har daglig berøring med især storkunderne. Jeg værdsætter den respekt der ligger i, at vi som lokal forretning bliver set som de bedste til at betjene lokale kunder.

Det gode ved at arbejde i Bygma
Det er motiverende at være ansat hos en af de største aktører i branchen. Bygma har nogle stærke koncepter; bl.a. et godt indarbejdet service- og kvalitetskoncept. Jeg lægger vægt på at være ansat i en virksomhed med frihed under ansvar, gode fysiske rammer, et stærkt værdigrundlag og en økonomisk sund platform.

Og så nyder jeg, når jeg jævnligt bliver bedt om at holde indlæg for nye salgstrainees og elever om hvordan det er at være direktør i Bygma. Det håber jeg kan være med til at inspirere de unge til at se de karrieremuligheder, der er i vores virksomhed, så vi kan beholde dem efter endt elevuddannelse.

Michael Bertelsen