Job i Bygma

Vi har i øjeblikket nedenstående ledige stillinger. Finder du ikke en stilling, der matcher dine ønsker og kompetencer, vil vi anbefale, at du opretter en jobagent. Så vil du automatisk få besked, når vi slår en stilling op, der kunne være relevant for dig.

Læs mere om rekrutteringsprocessen

Læs mere om behandling af personoplysninger

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Uopfordrede ansøgninger

Vi er altid interesseret i at modtage uopfordrede ansøgninger fra velkvalificerede kandidater. Vi vil gemme din ansøgning i seks måneder og kontakte dig, hvis vi får en ledig stilling, der matcher dine kvalifikationer.

Send uopfordret ansøgning

Butikschef til Bygma Haderslev

Ansøgningsfrist: 19-10-2020
Oprettet: 21-09-2020

Du skal stå i spidsen for vores proff-butik. Som butikschef står du på mål for, at du og dine medarbejdere leverer varen. Hver dag. Dit arbejde veksler mellem ledelse og personlig kundebetjening. Du er budgetansvarlig og planlægger salgs- og markedføringsaktiviteter både over for nuværende og potentielle kunder på B2B markedet.

IT-supporter elev til Bygma Gruppen i Kolding

Ansøgningsfrist: 19-10-2020
Oprettet: 21-09-2020

Vi søger en IT-supporter elev, som brænder for IT og har lyst til at supportere brugerne i en stor dansk koncern. Du kommer til at arbejde med installation af hard- og software, brugersupport, systemadministration samt overvågning og drift.

Sælger til Bygma Roskilde (Trælast)

Ansøgningsfrist: 15-10-2020
Oprettet: 18-09-2020

Din opgave bliver at tage imod vores kunder eller servicere dem over telefonen. Du rådgiver kunderne og engagerer dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Samtidig indgår du i et tæt samarbejde med et stærkt team af sælgere, hvor din opgave er at effektuere ordrerne. Du indhenter tilbud, gør klar til fakturering og sikrer, at ordren er klar til levering så vores kunder kan komme videre.

BYGMA INVESTERER I GIGANTISK FLAGSHIP STORE

Ansøgningsfrist: 12-10-2020
Oprettet: 15-09-2020

Kun 2,5 km fra Rådhuspladsen bygger vi et topmoderne trælast- og logistikcenter, Bygma København. Læg dertil en ny og unik arbejdsplads for 100 nye medarbejdere. Vi søger allerede nu Key Account Managers, der vil være med til at skabe kundefundamentet for vores nye flagship store.

Sælger til Bygma Silkeborg

Ansøgningsfrist: 09-10-2020
Oprettet: 11-09-2020

Din opgave bliver at rådgive og servicere kunderne – primært inden for fliser og trægulve – men VVS, el og belysning vil også være en del af dine ansvarsområder. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen og deltager aktivt i arbejdet med at sikre en salgsklar butik og udstilling. Samtidig får du opgaver og ansvar inden for både indkøb og tilbudsgivning.

Chauffør til Bygma Hillerød

Ansøgningsfrist: 08-10-2020
Oprettet: 10-09-2020

Din opgave bliver udkørsel af materialer til byggepladser, professionelle kunder og private adresser – primært i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Du håndterer varerne korrekt og leverer til aftalt tid og på rette sted, så vores kunder kan komme videre. Du er Bygmas ansigt udadtil og sætter en ære i at levere professionel service og kvalitet – hver gang!

Pladsmedarbejder til Bygma Silkeborg

Ansøgningsfrist: 06-10-2020
Oprettet: 08-09-2020

Din opgave bliver pakning af ordrer efter pluklister. Samtidig får du opgaver inden for læsning og aflæsning af biler. Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden og sætte varer på plads, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt – med de rigtige varer på det rigtige sted!

Pladsmedarbejder til Bygma Hillerød (Aftenhold)

Ansøgningsfrist: 06-10-2020
Oprettet: 08-09-2020

Din opgave bliver pakning af ordrer efter elektroniske pluklister. Samtidig får du opgaver inden for læsning og aflæsning af biler. Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden og sætte varer på plads, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt – med de rigtige varer på det rigtige sted!

Sælger til Bygma Rønne

Ansøgningsfrist: 30-09-2020
Oprettet: 03-09-2020

Du bliver en del af vores beklædningsafdeling. Din opgave bliver at rådgive og servicere kunderne inden for arbejdstøj og sikkerhedssko. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen og deltager aktivt i arbejdet med at sikre en salgsklar butik og udstilling. Samtidig får du opgaver og ansvar inden for både indkøb og tilbudsgivning.

Kørselsplanlægger til Bygma Haslev

Ansøgningsfrist: 30-09-2020
Oprettet: 02-09-2020

Du skal stå for planlægning, koordinering og optimering af distributionen i kørselsafdelingen – vi bruger systemerne M3 og Merit. Du sikrer sammen med de øvrige medarbejdere, at vores kunder altid får varerne leveret til tiden. Udover den daglige kørselsplanlægning vil dit arbejde byde på kontakt til og servicering af vores kunder samt kvalitetskontrol af de pakkede varer. Endvidere får du opgaver inden for ordrehåndtering, varedisponering og periodisk lageroptælling. Du bliver et vigtigt knudepunkt på et moderne lager, hvor alt er sat i system.

Pladsmedarbejder til Bygma Køge

Ansøgningsfrist: 30-09-2020
Oprettet: 02-09-2020

Din opgave bliver pakning af ordrer efter pluklister. Samtidig servicerer du vores kunder og hjælper dem med at finde varerne og læsse bilerne. Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden og sætte varer på plads, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt – med de rigtige varer på det rigtige sted!

Sælger til Bygma Næstved (Proff-butik)

Ansøgningsfrist: 29-09-2020
Oprettet: 01-09-2020

Din opgave bliver at rådgive og servicere kunderne inden for bl.a. værktøj, beslag og beklædning. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen. Du planlægger din salgsindsats i samarbejde med butikschefen over for både nuværende og potentielle kunder på B2B markedet og deltager aktivt i arbejdet med at sikre en salgsklar butik.

Sælger til Bygma Næstved (Trælast)

Ansøgningsfrist: 29-09-2020
Oprettet: 01-09-2020

Din opgave bliver at rådgive kunderne og engagere dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen. Samtidig indgår du i et tæt samarbejde med et stærkt team af sælgere, hvor din opgave er at effektuere ordrerne. Du indhenter tilbud, gør klar til fakturering og sikrer, at ordren er klar til levering så vores kunder kan komme videre.

IT-supporter elev til Bygma Gruppen i Søborg

Ansøgningsfrist: 29-09-2020
Oprettet: 01-09-2020

Vi søger en IT-supporter elev, som brænder for IT og har lyst til at supportere brugerne i en stor dansk koncern. Du kommer til at arbejde med installation af hard- og software, brugersupport, systemadministration samt overvågning og drift.

Sælger til Bygma Hårlev

Ansøgningsfrist: 28-09-2020
Oprettet: 31-08-2020

Din opgave bliver at rådgive kunderne og engagere dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen. Samtidig indgår du i et tæt samarbejde med en ekstern sælger, hvor din opgave er at effektuere ordrerne. Du indhenter tilbud, gør klar til fakturering og sikrer, at ordren er klar til levering så vores kunder kan komme videre.

Logistikassistent til Bygma Århus

Ansøgningsfrist: 25-09-2020
Oprettet: 28-08-2020

Din primære opgave bliver cyklisk lageroptælling. Derudover vil dit arbejde byde på kontakt til og servicering af vores kunder samt administrative opgaver i forbindelse med ordrehåndteringen i M3. Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt – med de rigtige varer på det rigtige sted! Du bliver et vigtigt knudepunkt på et moderne lager, hvor alt er sat i system.

Pladsmedarbejder til Bygma Grenå

Ansøgningsfrist: 22-09-2020
Oprettet: 25-08-2020

Din opgave bliver at tage imod vores kunder. Du servicerer kunderne og hjælper dem med at finde varerne. Du noterer ordrerne elektronisk og sørger for, at vi altid har varer på lageret – de rigtige varer på det rigtige sted! Samtidig får du opgaver og ansvar inden for pakning af ordrer efter pluklister samt læsning og aflæsning af biler. Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt.