Job i Bygma

Vi har i øjeblikket nedenstående ledige stillinger. Finder du ikke en stilling, der matcher dine ønsker og kompetencer, vil vi anbefale, at du opretter en jobagent. Så vil du automatisk få besked, når vi slår en stilling op, der kunne være relevant for dig.

Læs mere om rekrutteringsprocessen

Læs mere om behandling af personoplysninger

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Uopfordrede ansøgninger

Vi er altid interesseret i at modtage uopfordrede ansøgninger fra velkvalificerede kandidater. Vi vil gemme din ansøgning i seks måneder og kontakte dig, hvis vi får en ledig stilling, der matcher dine kvalifikationer.

Send uopfordret ansøgning

Sælger til Bygma Viby Sj.

Ansøgningsfrist: 28-07-2020
Oprettet: 30-06-2020

Din opgave bliver at rådgive og servicere kunderne – primært inden for værktøj og beslag. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen og deltager aktivt i arbejdet med at sikre en salgsklar butik. Samtidig får du opgaver og ansvar inden for både indkøb og tilbudsgivning.

Pladsmedarbejder til Bygma Herning (nathold)

Ansøgningsfrist: 17-07-2020
Oprettet: 19-06-2020

Din opgave bliver pakning af ordrer efter pluksedler. Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden og sætte varer på plads, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt – med de rigtige varer på det rigtige sted!

IT-supporter elev til Bygma Gruppen

Ansøgningsfrist: 14-07-2020
Oprettet: 16-06-2020

Vi søger en IT-supporter elev, som brænder for IT og har lyst til at supportere brugerne i en stor dansk koncern. Du kommer til at arbejde med installation af hard- og software, brugersupport, systemadministration samt overvågning og drift.

Sælger til Bygma Horsens

Ansøgningsfrist: 12-07-2020
Oprettet: 15-06-2020

Din opgave bliver at rådgive og servicere kunderne inden for bl.a. værktøj, beslag og beklædning. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen. Du planlægger din salgsindsats i samarbejde med butikschefen over for både nuværende og potentielle kunder på B2B markedet og deltager aktivt i arbejdet med at sikre en salgsklar butik.

Pladsmedarbejder til Bygma Hillerød

Ansøgningsfrist: 12-07-2020
Oprettet: 12-06-2020

Din opgave bliver pakning af ordrer efter elektroniske pluklister. Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden og sætte varer på plads, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt – med de rigtige varer på det rigtige sted!

Bygma København søger Key Account Managers og sælgere

Ansøgningsfrist: 06-07-2020
Oprettet: 10-06-2020

Vi søger Key Account Managers og sælgere med stor erfaring inden for projektsalg og byggematerialer til nystartet projektafdeling i Bygma København.