Job i Bygma

Vi har i øjeblikket nedenstående ledige stillinger. Finder du ikke en stilling, der matcher dine ønsker og kompetencer, vil vi anbefale, at du opretter en jobagent. Så vil du automatisk få besked, når vi slår en stilling op, der kunne være relevant for dig.

Læs mere om rekrutteringsprocessen

Læs mere om behandling af personoplysninger

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Uopfordrede ansøgninger

Vi er altid interesseret i at modtage uopfordrede ansøgninger fra velkvalificerede kandidater. Vi vil gemme din ansøgning i seks måneder og kontakte dig, hvis vi får en ledig stilling, der matcher dine kvalifikationer.

Send uopfordret ansøgning

Group Financial Controller til Bygma Gruppen i Søborg

Ansøgningsfrist: 18-11-2020
Oprettet: 21-10-2020

Du bliver en del af koncernens økonomiafdeling, der er ansvarlig for at udarbejde interne og eksterne ledelsesrapporteringer. Der er tale om en alsidig stilling, hvor du sammen med dine kolleger skal bidrage til den fortsatte udvikling af controllerfunktionen.

Pladsmedarbejder til Bygma Sønderborg (chaufførafløser)

Ansøgningsfrist: 17-11-2020
Oprettet: 20-10-2020

Din opgave bliver pakning af ordrer efter pluklister samt at tage imod vores kunder. Du servicerer kunderne og hjælper dem med at finde varerne. Samtidig får du opgaver inden for læsning og aflæsning af biler. Udkørsel af materialer til byggepladser, professionelle kunder og private adresser vil også være en del af dit job. Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden og sætte varer på plads, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt – med de rigtige varer på det rigtige sted!

HR-konsulent med fokus på udvikling

Ansøgningsfrist: 13-11-2020
Oprettet: 16-10-2020

Som HR-udviklingskonsulent kommer du til at beskæftige dig med spændende opgaver, der strækker sig over en bred portefølje. Konkret kan nævnes videreudvikling af vores employer branding koncept, herunder drive vores karrieresite – et udfordrende projekt, du i rollen som primus motor skal være med til at drive og præge.

Chauffør til Bygma Århus

Ansøgningsfrist: 12-11-2020
Oprettet: 15-10-2020

Din opgave bliver udkørsel af materialer til byggepladser, professionelle kunder og private adresser. Du håndterer varerne korrekt og leverer til aftalt tid og på rette sted, så vores kunder kan komme videre. Du er Bygmas ansigt udadtil og sætter en ære i at levere professionel service og kvalitet – hver gang!

Pladsmedarbejder til Bygma Århus (aftenhold)

Ansøgningsfrist: 12-11-2020
Oprettet: 15-10-2020

Din opgave bliver pakning af ordrer efter pluklister. Samtidig får du opgaver inden for læsning og aflæsning af biler. Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden og sætte varer på plads, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt – med de rigtige varer på det rigtige sted!

Sælger til Bygma Randers

Ansøgningsfrist: 10-11-2020
Oprettet: 13-10-2020

Din opgave bliver at rådgive kunderne og engagere dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen. Samtidig indgår du i et tæt samarbejde med en ekstern sælger, hvor din opgave er at effektuere ordrerne. Du indhenter tilbud, gør klar til fakturering og sikrer, at ordren er klar til levering så vores kunder kan komme videre.

Sælger til Bygma Viby Sj.

Ansøgningsfrist: 09-11-2020
Oprettet: 12-10-2020

Din opgave bliver at rådgive kunderne og engagere dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen. Samtidig indgår du i et tæt samarbejde med et stærkt team af sælgere, hvor din opgave er at effektuere ordrerne. Du indhenter tilbud, gør klar til fakturering og sikrer, at ordren er klar til levering så vores kunder kan komme videre.

Sælger til Bygma Tønder

Ansøgningsfrist: 06-11-2020
Oprettet: 09-10-2020

Din opgave bliver at rådgive og servicere kunderne inden for bl.a. værktøj, befæstigelse, maling og beklædning. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen og deltager aktivt i arbejdet med at sikre en salgsklar butik og udstilling. Samtidig får du opgaver og ansvar inden for både indkøb og tilbudsgivning.

Kørselsplanlægger til Bygma Aalborg Logistik

Ansøgningsfrist: 04-11-2020
Oprettet: 08-10-2020

Du skal stå for planlægning, koordinering og optimering af distributionen i kørselsafdelingen for begge vores forretninger i Aalborg. Du sikrer sammen med de øvrige medarbejdere, at vores kunder altid får varerne leveret til tiden. Udover den daglige kørselsplanlægning vil dit arbejde byde på kontakt til og servicering af vores kunder samt kvalitetskontrol af de pakkede varer. Du bliver et vigtigt knudepunkt på et moderne lager, hvor alt er sat i system.

Sælger til Bygma Hårlev

Ansøgningsfrist: 05-11-2020
Oprettet: 08-10-2020

Din opgave bliver at rådgive kunderne og engagere dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen. Samtidig indgår du i et tæt samarbejde med en ekstern sælger, hvor din opgave er at effektuere ordrerne. Du indhenter tilbud, gør klar til fakturering og sikrer, at ordren er klar til levering så vores kunder kan komme videre.

Sælger til Bygma Århus

Ansøgningsfrist: 31-10-2020
Oprettet: 06-10-2020

Din opgave bliver at rådgive og servicere kunderne – primært inden for værktøj, beslag og beklædning. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen. Du planlægger din salgsindsats i samarbejde med butikschefen over for både nuværende og potentielle kunder på B2B markedet og deltager aktivt i arbejdet med at sikre en salgsklar butik og udstilling.

Pladsmedarbejder til Bygma Haslev

Ansøgningsfrist: 27-10-2020
Oprettet: 29-09-2020

Din opgave bliver at tage imod vores kunder. Du servicerer kunderne og hjælper dem med at finde varerne og læsse bilerne. Samtidig får du opgaver og ansvar inden for pakning af ordrer efter elektroniske pluklister. Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden og sætte varer på plads, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt – med de rigtige varer på det rigtige sted!