Job i Bygma

Vi har i øjeblikket nedenstående ledige stillinger. Finder du ikke en stilling, der matcher dine ønsker og kompetencer, vil vi anbefale, at du opretter en jobagent. Så vil du automatisk få besked, når vi slår en stilling op, der kunne være relevant for dig.

Læs mere om rekrutteringsprocessen

Læs mere om behandling af personoplysninger

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Uopfordrede ansøgninger

Vi er altid interesseret i at modtage uopfordrede ansøgninger fra velkvalificerede kandidater. Vi vil gemme din ansøgning i seks måneder og kontakte dig, hvis vi får en ledig stilling, der matcher dine kvalifikationer.

Send uopfordret ansøgning

Servicemedarbejder til Bygma Herning

Ansøgningsfrist: 01-04-2023
Oprettet: 16-03-2023

Din primære arbejdsopgave bliver rengøring. Derudover skal du være med til at sørge for, at butikken fremstår pæn og indbydende. Jobbet indebærer også at holde vores kantine ren, vande blomster og lave kaffe. Du vil også komme til at deltage i klargøring til møder og arrangementer, hvor du for eksempel skal bestille forplejning. Samtidig vil du også få en del ad hoc-opgaver.

Varemodtager til Bygma Svendborg

Ansøgningsfrist: 13-04-2023
Oprettet: 13-03-2023

Din opgave bliver at modtage varer og leverancer til vores forretning. Du foretager kvalitetskontrol og mærkning af de modtagne varer. Du bliver ansvarlig for returnering af varer samt bookning af fragtmænd. Derudover får du opgaver inden for lagerstyring og logistik. Du og dine kolleger hjælper hinanden med at holde orden, så vores varemodtagelse og butik altid fremstår ryddelig og ordentlig.

Chauffører til Bygma Svendborg

Ansøgningsfrist: 01-05-2023
Oprettet: 13-03-2023

Din opgave bliver udkørsel af materialer til byggepladser, professionelle kunder og private adresser – primært på Sydfyn. Du håndterer varerne korrekt og leverer til aftalt tid og på rette sted, så vores kunder kan komme videre. Du er Bygmas ansigt udadtil og sætter en ære i at levere professionel service og kvalitet – hver gang!

Pladsmedarbejder til Bygma Svendborg

Ansøgningsfrist: 01-05-2023
Oprettet: 13-03-2023

Din opgave bliver at tage imod vores kunder. Du servicerer kunderne og hjælper dem med at finde varerne og læsse bilerne. Samtidig får du opgaver og ansvar inden for pakning af ordrer efter elektroniske pluklister. Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden og sætte varer på plads, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt – med de rigtige varer på det rigtige sted!

Sælger til Bygma Rønnede

Ansøgningsfrist: 12-04-2023
Oprettet: 10-03-2023

Din opgave bliver at rådgive kunderne og engagere dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. Du får samtidig ansvaret for at vedligeholde og udbygge egen kundeportefølje. Du får en arbejdsdag, der veksler mellem personlig kundebetjening og opsøgende salgsarbejde. Du planlægger din salgsindsats over for både nuværende og potentielle kunder på B2B-markedet i samarbejde med salgschefen.

Pladsmedarbejder/truckfører til Bygma Roskilde

Ansøgningsfrist: 04-04-2023
Oprettet: 09-03-2023

Vi søger en pladsmedarbejder, som også skal fungere som truckfører til Bygma Roskilde. Din opgave bliver læsning og aflæsning af biler. Samtidig får du opgaver inden for pakning af ordrer efter elektroniske pluklister. Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden og sætte varer på plads, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt – med de rigtige varer på det rigtige sted!

Chaufførafløser til Bygma Aabenraa

Ansøgningsfrist: 04-04-2023
Oprettet: 08-03-2023

Vi søger en chaufførafløser – som også skal fungere som pladsmedarbejder – til Bygma Aabenraa. Din opgave bliver pakning af ordrer efter pluklister. Samtidig får du opgaver inden for læsning og aflæsning af biler. Udkørsel af materialer til byggepladser, professionelle kunder og private adresser vil også være en del af dit job. Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden og sætte varer på plads, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt – med de rigtige varer på det rigtige sted!

Butikschef til Bygma Nyborg

Ansøgningsfrist: 30-03-2023
Oprettet: 06-03-2023

Du skal stå i spidsen for vores byggecenterbutik. Som butikschef står du på mål for, at du og dine medarbejdere leverer varen. Hver dag. Dit arbejde veksler mellem ledelse og personlig kundebetjening. Du er budgetansvarlig og planlægger salgs- og markedsføringsaktiviteter både over for nuværende og potentielle kunder på B2C- og B2B-markedet.

Sælger til Bygma Hårlev

Ansøgningsfrist: 30-03-2023
Oprettet: 06-03-2023

Din opgave bliver at rådgive og servicere kunderne inden for bl.a. el-værktøj, beslag, maling og øvrige byggematerialer. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen. Du planlægger din salgsindsats i samarbejde med butikschefen og deltager aktivt i arbejdet med at sikre en salgsklar butik og udstilling. Endvidere får du opgaver og ansvar inden for både indkøb og tilbudsgivning.

Pladsmedarbejder til Bygma Nyborg

Ansøgningsfrist: 29-03-2023
Oprettet: 03-03-2023

Din primære opgave bliver pluk og pak af ordrer efter elektroniske pluklister. Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden og sætte varer på plads, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt – med de rigtige varer på det rigtige sted! Som pladsmedarbejder hos Bygma Nyborg bliver I oplært i at arbejde sammen i et team.

Ekstern sælger til Bygma Nyborg

Ansøgningsfrist: 29-03-2023
Oprettet: 03-03-2023

Din opgave er opsøgende salgsarbejde. Du planlægger din salgsindsats over for både nuværende og potentielle kunder på B2B-markedet. Du rådgiver kunderne og engagerer dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. Samtidig får du ansvar for at vedligeholde og udbygge egen kundeportefølje. Du indgår i et tæt samarbejde med et stærkt team af sælgere, der fungerer som backup for salgsarbejdet.

Sælger til Bygma Nyborg

Ansøgningsfrist: 29-03-2023
Oprettet: 03-03-2023

Din opgave bliver at rådgive kunderne og engagere dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder, eller servicerer dem over telefonen. Samtidig indgår du i et tæt samarbejde med en ekstern sælger, hvor din opgave er at effektuere ordrerne. Du indhenter tilbud, gør klar til fakturering og sikrer, at ordren er klar til levering så vores kunder kan komme videre.

Pladsmedarbejder til Bygma Grenå

Ansøgningsfrist: 29-03-2023
Oprettet: 03-03-2023

Din opgave bliver at tage imod vores kunder. Du servicerer kunderne og hjælper dem med at finde varerne og læsse bilerne. Samtidig får du opgaver og ansvar inden for pakning af ordrer efter elektroniske pluklister. Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden og sætte varer på plads, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt – med de rigtige varer på det rigtige sted!

Kørselsplanlægger til Bygma Køge

Ansøgningsfrist: 28-03-2023
Oprettet: 02-03-2023

Du skal stå for planlægning, koordinering og optimering af distributionen i kørselsafdelingen. Du sikrer sammen med de øvrige medarbejdere, at vores kunder altid får varerne leveret til tiden. Udover den daglige kørselsplanlægning vil dit arbejde byde på kontakt til og servicering af vores kunder samt kvalitetskontrol af de pakkede varer. Endvidere får du opgaver inden for ordrehåndtering i M3, varedisponering og periodisk lageroptælling. Du bliver et vigtigt knudepunkt på et moderne lager, hvor alt er sat i system.

Salgstrainee

Ansøgningsfrist: 31-03-2023
Oprettet: 16-01-2023

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse. Du får ekspertviden om alle vores produkter, bliver uddannet i at rådgive om alt fra mindre renovationer til de største byggerier og i at sikre, at vores leverancer af materialer lever op til Bygmas høje kvalitetskrav. Vi stiller også krav til dig og uddelegerer ansvar, så du får plads til at gøre en forskel for andre og for dig selv.

Lager- og logistikoperatørelev i Bygma

Ansøgningsfrist: 31-03-2023
Oprettet: 16-01-2023

Søg en elevplads på et af vores topmoderne lageranlæg, hvor du kan kombinere teori og praksis. Sammen med resten af holdet hjælper du med at levere varer til nogle af Danmarks mest komplekse og spændende byggeprojekter.

Som elev bygger du et solidt fundament til din fremtidige karriere. Efter uddannelsen kan du for eksempel blive pladsmedarbejder, kørselsleder eller logistikchef i en af vores mange forretninger landet over. Under din elevtid får du en varieret hverdag, hvor en vigtig opgave er at holde styr på vores lagerkapacitet. Du lærer at modtage en ordre, finde varen frem og pakke den til videre transport. Du lærer også at køre gaffeltruck og får evner inden for it-systemer til registrering af varerne.