Job i Bygma

Vi har i øjeblikket nedenstående ledige stillinger. Finder du ikke en stilling, der matcher dine ønsker og kompetencer, vil vi anbefale, at du opretter en jobagent. Så vil du automatisk få besked, når vi slår en stilling op, der kunne være relevant for dig.

Læs mere om rekrutteringsprocessen

Læs mere om behandling af personoplysninger

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Uopfordrede ansøgninger

Vi er altid interesseret i at modtage uopfordrede ansøgninger fra velkvalificerede kandidater. Vi vil gemme din ansøgning i seks måneder og kontakte dig, hvis vi får en ledig stilling, der matcher dine kvalifikationer.

Send uopfordret ansøgning

Sælger til Bygma Roskilde

Ansøgningsfrist: 23-10-2023
Oprettet: 26-09-2023

Din opgave bliver at rådgive og servicere vores erhvervskunder inden for bl.a. erhvervsbeklædning og fodtøj. Dertil kommer der også arbejdsopgaver inden for lager- og driftsopgaver En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du planlægger din salgsindsats i samarbejde med butikschefen over for både nuværende og potentielle kunder på B2B-markedet og deltager aktivt i arbejdet med at sikre en salgsklar tøjafdeling og sørge for vareopfyldning samt trimning.

Chauffør til Bygma Sorø

Ansøgningsfrist: 22-10-2023
Oprettet: 25-09-2023

Din opgave bliver udkørsel af materialer til byggepladser, professionelle kunder og private adresser. Du håndterer varerne korrekt og leverer til aftalt tid og på rette sted, så vores kunder kan komme videre. Du er Bygmas ansigt udadtil og sætter en ære i at levere professionel service og kvalitet – hver gang!

Pladsmedarbejder til Bygma København

Ansøgningsfrist: 22-10-2023
Oprettet: 25-09-2023

Din opgave bliver pakning af ordrer efter elektroniske pluklister. Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden og sætte varer på plads, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt – med de rigtige varer på det rigtige sted!

Dine arbejdstider kommer til at være mandag til torsdag fra kl. 10:00 -18:00 og kl. 10:30 – 18:00 på fredage.

Butikschef til Bygma Amager 

Ansøgningsfrist: 20-10-2023
Oprettet: 14-09-2023

Du kommer til at stå i spidsen for en af Bygmas større Proff-butikker. Som butikschef vil du komme til at stå på mål for, at du og dine medarbejdere leverer varen – hver dag. Dit arbejde vil veksle mellem ledelse og personlig kundebetjening. Du bliver budgetansvarlig og planlægger salgs- og markedsføringsaktiviteter både over for nuværende og potentielle kunder på B2B- og B2C-markedet. Samtidig vil du få opgaver inden for indkøb og lagerstyring og skal sikre dig, at vi altid har det rigtige varespejl i butikken.

Salgschef til Bygma Ringsted

Ansøgningsfrist: 19-10-2023
Oprettet: 21-09-2023

Du skal stå i spidsen for vores salgsafdeling. Som salgschef står du på mål for, at du og dine medarbejdere leverer varen. Hver dag. Du er budgetansvarlig og planlægger salgsaktiviteter over for både nuværende og potentielle kunder på B2B-markedet. Du bliver selv direkte involveret i salgsarbejdet og får ansvaret for at vedligeholde og udbygge egen kundeportefølje. Samtidig har du opgaver inden for indkøb og kontakt til vores leverandører.

Senior Data- og Løsningsarkitekt

Ansøgningsfrist: 19-10-2023
Oprettet: 15-09-2023

Det går stærkt i Bygma, og vi arbejder konstant på at blive endnu bedre og mere datadrevne. Samtidig er der behov for at integrere nye datakilder på klima- og bæredygtighedsområdet, hvor vi er i gang med at levere vores bidrag til den grønne omstilling i byggeriet. Arbejdet i Business Intelligence-teamet (BI) består i at understøtte vores strategiske og operationelle ambitioner gennem udarbejdelse af analyser og rapportering til forretningerne. Det betyder i praksis, at BI servicerer alle forretningsområder og niveauer, hvorfor det er vigtigt, at du kan indgå i en dialog med brugerne om deres behov og give dem kompetent sparring.

Sælger til Bygma København 

Ansøgningsfrist: 18-10-2023
Oprettet: 22-09-2023

Din opgave bliver at rådgive og servicere kunderne inden for bl.a. værktøj, beslag, maling og el-værktøj. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen. Du planlægger din salgsindsats i samarbejde med butikschefen over for både nuværende og potentielle kunder på B2B markedet og deltager aktivt i arbejdet med at sikre en salgsklar butik og udstilling.

Arbejdstiden vil være hverdage mandag til fredag. Vi har pr. 1. oktober 2023 lukket både lørdag og søndag.

Ekstern sælger til Bygma Jelling

Ansøgningsfrist: 17-10-2023
Oprettet: 20-09-2023

Din opgave er opsøgende salgsarbejde inden for værktøj, beslag og beklædning. Du planlægger din salgsindsats over for både nuværende og potentielle kunder på B2B-markedet. Du rådgiver kunderne og engagerer dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. Samtidig får du ansvar for at vedligeholde og udbygge egen kundeportefølje. Du indgår i et tæt samarbejde med et stærkt team af sælgere, der fungerer som backup for salgsarbejdet.

Sælger til Bygma Agerbæk

Ansøgningsfrist: 16-10-2023
Oprettet: 19-09-2023

Din opgave bliver at rådgive og servicere kunderne inden for bl.a. værktøj, beslag, el-værktøj og øvrige artikler til byggeri. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen. Du planlægger din salgsindsats i samarbejde med butikschefen over for både nuværende og potentielle kunder på B2B-markedet, og deltager aktivt i arbejdet med at sikre en salgsklar butik og udstilling.

Pladsmedarbejder til Bygma Thisted 

Ansøgningsfrist: 16-10-2023
Oprettet: 25-08-2023

Din opgave bliver at tage imod vores kunder. Du servicerer kunderne og hjælper dem med at finde varerne og læsse bilerne. Derudover komme dine arbejdsopgaver også til at indebærer at pakke vores egne lastbiler. Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden og sætte varer på plads, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt – med de rigtige varer på det rigtige sted!

Pladsmedarbejder til Bygma Bellinge 

Ansøgningsfrist: 13-10-2023
Oprettet: 18-09-2023

Dine arbejdsopgaver kommer primært til at bestå af kundeekspedition, læsning af egne lastbiler og eksterne vognmænd, samt losning af leverandører. Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden og sætte varer på plads, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt – med de rigtige varer på det rigtige sted!

Sælger til Bygma Grenå

Ansøgningsfrist: 08-10-2023
Oprettet: 11-09-2023

Din opgave bliver at rådgive kunderne og engagere dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. Du får samtidig ansvaret for at vedligeholde og udbygge egen kundeportefølje. Du får en arbejdsdag, der veksler mellem personlig kundebetjening og opsøgende salgsarbejde. Du planlægger din salgsindsats over for både nuværende og potentielle kunder på B2B-markedet – fx gennem tilrettelæggelse af salgsbesøg.

Sælger til Bygma Køge

Ansøgningsfrist: 08-10-2023
Oprettet: 11-09-2023

Din opgave bliver at rådgive kunderne og engagere dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. Du får samtidig ansvaret for at vedligeholde og udbygge egen kundeportefølje. Du får en arbejdsdag, der veksler mellem personlig kundebetjening og opsøgende salgsarbejde. Du planlægger din salgsindsats over for både nuværende og potentielle kunder på B2B-markedet – fx gennem tilrettelæggelse af salgsbesøg.

Pladsmedarbejder til Bygma København

Ansøgningsfrist: 04-10-2023
Oprettet: 07-09-2023

Din opgave bliver pakning af ordrer efter elektroniske pluklister. Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden og sætte varer på plads, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt – med de rigtige varer på det rigtige sted!

Arbejdstiderne kommer til at være mandag til fredag fra kl. 16:00 – 00:00.

Lagerekspedient til Bygma Nexø

Ansøgningsfrist: 30-09-2023
Oprettet: 14-09-2023

Din opgave bliver at tage imod vores kunder. Du servicerer kunderne og hjælper dem med at finde varerne. Du noterer ordrerne elektronisk og sørger for, at vi altid har varer på lageret – de rigtige varer på det rigtige sted! Samtidig får du opgaver og ansvar inden for lagerstyring og pakning af ordrer. Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt.

Chauffør til Bygma Roskilde

Ansøgningsfrist: 28-09-2023
Oprettet: 01-09-2023

Din opgave bliver udkørsel af materialer til byggepladser, professionelle kunder og private adresser. Du håndterer varerne korrekt, og leverer til aftalt tid og på rette sted, så vores kunder kan komme videre. Du er Bygmas ansigt udadtil, og sætter en ære i at levere professionel service og kvalitet – hver gang!

Sælger til Bygma Amager

Ansøgningsfrist: 27-09-2023
Oprettet: 01-09-2023

Din opgave bliver at rådgive kunderne og engagere dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen. Samtidig indgår du i et tæt samarbejde med en ekstern sælger, hvor din opgave er at effektuere ordrerne. Du indhenter tilbud, gør klar til fakturering og sikrer, at ordren er klar til levering så vores kunder kan komme videre.

Ekspeditionsleder til Bygma Amager 

Ansøgningsfrist: 27-09-2023
Oprettet: 29-08-2023

Du skal lede 5 medarbejdere i salg og stå for planlægning, koordinering og opfølgning. Udover den daglige ledelse af salgsteamet, vil dit arbejde byde på kontakt til vores kunder. Du leder og fordeler arbejdet i salgsteamet, og sikrer sammen med de øvrige medarbejdere, at vores kunder altid får varerne leveret til tiden. Du bliver en del af ledergruppen, hvor du er med til fortsat at eksekvere på vores lokale strategi om at være Storkøbenhavns mest attraktive tømmerhandel.