Job i Bygma

Vi har i øjeblikket nedenstående ledige stillinger. Finder du ikke en stilling, der matcher dine ønsker og kompetencer, vil vi anbefale, at du opretter en jobagent. Så vil du automatisk få besked, når vi slår en stilling op, der kunne være relevant for dig.

Læs mere om rekrutteringsprocessen

Læs mere om behandling af personoplysninger

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Uopfordrede ansøgninger

Vi er altid interesseret i at modtage uopfordrede ansøgninger fra velkvalificerede kandidater. Vi vil gemme din ansøgning i seks måneder og kontakte dig, hvis vi får en ledig stilling, der matcher dine kvalifikationer.

Send uopfordret ansøgning

Sælger til Bygma Randers

Ansøgningsfrist: 05-09-2022
Oprettet: 09-08-2022

Din opgave bliver at rådgive kunderne og engagere dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen. Samtidig indgår du i et tæt samarbejde med salgschefen, hvor din opgave er at effektuere ordrerne. Du indhenter tilbud, gør klar til fakturering og sikrer, at ordren er klar til levering, så vores kunder kan komme videre.

Sælger til Bygma Sorø

Ansøgningsfrist: 24-08-2022
Oprettet: 26-07-2022

Din opgave bliver at rådgive og servicere kunderne inden for bl.a. el-værktøj, beslag, maling og øvrige byggematerialer. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder, eller servicerer dem over telefonen. Du planlægger din salgsindsats i samarbejde med butikschefen, og deltager aktivt i arbejdet med at sikre en salgsklar butik og udstilling. Endvidere får du opgaver og ansvar inden for både indkøb og tilbudsgivning.

Pladsmedarbejder til Bygma Roskilde

Ansøgningsfrist: 22-08-2022
Oprettet: 26-07-2022

Din primære opgave bliver læsning og aflæsning af biler. Samtidig får du opgaver inden for pakning af ordrer efter elektroniske pluklister. Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden og sætte varer på plads, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt – med de rigtige varer på det rigtige sted!

Chauffør til Bygma Roskilde

Ansøgningsfrist: 22-08-2022
Oprettet: 26-07-2022

Din opgave bliver udkørsel af materialer til byggepladser, professionelle kunder og private adresser. Du håndterer varerne korrekt, og leverer til aftalt tid og på rette sted, så vores kunder kan komme videre. Du er Bygmas ansigt udadtil, og sætter en ære i at levere professionel service og kvalitet – hver gang!

Chauffør til Bygma Sorø

Ansøgningsfrist: 16-08-2022
Oprettet: 21-07-2022

Din opgave bliver udkørsel af materialer til byggepladser, professionelle kunder og private adresser – primært på Sjælland. Du håndterer varerne korrekt og leverer til aftalt tid og på rette sted, så vores kunder kan komme videre. Du er Bygmas ansigt udadtil og sætter en ære i at levere professionel service og kvalitet – hver gang!

Sælger til Bygma København

Ansøgningsfrist: 15-08-2022
Oprettet: 17-06-2022

Din opgave bliver at rådgive kunderne og engagere dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen. Samtidig indgår du i et tæt samarbejde med en ekstern sælger, hvor din opgave er at effektuere ordrerne. Du indhenter tilbud, gør klar til fakturering og sikrer, at ordren er klar til levering så vores kunder kan komme videre.

Ekstern sælger til Bygma København

Ansøgningsfrist: 15-08-2022
Oprettet: 17-06-2022

Din opgave er opsøgende salgsarbejde. Du planlægger din salgsindsats over for både nuværende og potentielle kunder på B2B markedet. Du rådgiver kunderne og engagerer dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. Samtidig får du ansvar for at vedligeholde og udbygge egen kundeportefølje. Du indgår i et tæt samarbejde med et stærkt team af sælgere, der fungerer som backup for salgsarbejdet.

Chauffør til Bygma København

Ansøgningsfrist: 09-08-2022
Oprettet: 17-06-2022

Din opgave bliver udkørsel af materialer til byggepladser, professionelle kunder og private adresser – primært i Storkøbenhavn. Du håndterer varerne korrekt og leverer til aftalt tid og på rette sted, så vores kunder kan komme videre. Du er Bygmas ansigt udadtil, og sætter en ære i at levere professionel service og kvalitet – hver gang!

ESG-analytiker til Bygma HQ i Søborg

Ansøgningsfrist: 01-09-2022
Oprettet: 12-07-2022

Som ESG-analytiker vil du blive en af hovedkræfterne i udvikling og strukturering af ESG-dataindsamling samt analysearbejde og beregninger i forbindelse med vores fremtidige ESG-rapportering. Du skal have det store overblik for processen, og kunne sætte data i kontekst, så vi kommer sikkert i mål med vores rapportering i henhold til de kommende EU-krav. Du vil primært stå for strukturering af data, og får et tæt samarbejde med vores bæredygtighedskoordinator omkring indhold, udformning og design af bæredygtighedsrapporten. Du vil referere til vores klima- og bæredygtighedschef, hvor I sammen vil definere rammerne for bæredygtighedsrapporteringen.

Sælger til Bygma Hvalsø

Ansøgningsfrist: 08-08-2022
Oprettet: 11-07-2022

Din opgave bliver at rådgive og servicere kunderne inden for bl.a. el-værktøj, beslag, maling og øvrige byggematerialer. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder, eller servicerer dem over telefonen. Du planlægger din salgsindsats i samarbejde med butikschefen, og deltager aktivt i arbejdet med at sikre en salgsklar butik og udstilling. Endvidere får du opgaver og ansvar inden for både indkøb og tilbudsgivning.

Frontend-udvikler med passion for visualisering af data til Bygma Gruppen

Ansøgningsfrist: 01-09-2022
Oprettet: 08-07-2022

Som BI frontend-udvikler bliver du en del af vores eksisterende BI-afdeling. Teamet har ansvaret for at designe og implementere BI-initiativer i Bygma i samspil med den øvrige organisation.

Din primære opgave bliver at visualisere data på en intuitiv måde. Yderligere vil du også skulle supportere med dataanalyser og -modellering, hvorfor du vil have mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for BI.

Butikschef til Bygma Otterup

Ansøgningsfrist: 24-08-2022
Oprettet: 30-06-2022

Som butikschef skal du stå i spidsen for vores butik, og du skal stå på mål for, at du og dine medarbejdere leverer varen hver dag. Dit arbejde vil veksle mellem ledelse og personlig kundebetjening.

Du ser en mulighed i at udvikle og optimere det tværfaglige salg. Derudover vil du være budgetansvarlig og planlægge salgs- og markedsføringsaktiviteter både over for nuværende og potentielle kunder på B2B- og B2C-markedet. Samtidig vil du have opgaver inden for indkøb og lagerstyring, og du skal sikre, at vi altid har det rigtige varespejl i butikken. Du får ansvaret for et team af dygtige medarbejdere, som du skal motivere og udvikle, så I sammen er et hold, der leverer. Du er motiverende i din lederstil og afstemmer forventninger, strukturerer og følger op, så du får det bedste ud af dit team.

Direktør til Bygma Helsingør

Ansøgningsfrist: 11-08-2022
Oprettet: 21-06-2022

Som direktør i Bygma Helsingør får du det fulde ansvar for driftsresultatet i forretningen, som inkluderer en trælast og en proff-butik. Med fokus på byggematerialer er din opgave at lede, positionere og optimere Bygma i et stærkt konkurrencepræget marked. Dit ansvar bliver at styrke og vækste Bygma Helsingør, som med sin lokale beliggenhed har et solidt marked i nærområdet. Med ansvar for hele forretningen vil du fokusere på både drift, salg og på ledelse af i alt 14 dygtige medarbejdere, som du skal motivere og udvikle, så I sammen er et hold, der leverer hver eneste dag.

Direktør til Bygma Odense

Oprettet: 05-05-2022

Dit ansvar bliver at styrke og vækste Bygma Odense, som med sin beliggenhed og størrelse har et stort potentiale. Med ansvaret for hele forretningen vil du fokusere på både drift, salg og på ledelse af i alt 45 dygtige medarbejdere, som du skal motivere og udvikle, så I sammen er et hold, der leverer hver eneste dag.

Du får seks ledere i reference, og som Direktør indgår du i ledergruppen i Region Fyn med reference til Regionsdirektøren.

Er du Bygmas nye Butikschef i Aalborg Centrum? 

Oprettet: 11-04-2022

Som Butikschef har du ansvaret for sammen med dit team af dedikerede medarbejdere at leverer varen hver eneste dag til deres professionelle kunder. Du skal brænde for at skabe resultater sammen med dine medarbejdere, spille dem gode med din motiverende ledelsesstil sætte retning på mål og kunne eksekvere på dem. Det er vigtigt at du kan sætte handling bag ordene, og at du går forrest for at nå målene.