Mit arbejde
Som en del af HR-afdelingen arbejder jeg med en bred vifte af HR-opgaver. Jeg udfærdiger kontrakter og udarbejder tillæg til kontrakter og arbejder med tidsregistrering på hovedkontoret og i forretningerne. Det er planen at jeg også skal have ansvar for min ”egen” region, i forhold til servicering i systemerne. Og så arbejder jeg med rekruttering og udvælgelse af nye elever, deltager på messer og skoleophold og følger eleverne gennem deres uddannelsesforløb.

Min motivation
Jeg har haft studierelevant arbejde mens jeg læste, men dette er mit første fuldtidsjob, og jeg kan lære en masse her. Og da Bygma har en stor HR-afdeling, er der god bredde i opgaverne. Jeg lægger også vægt på at virksomheden er familieejet med korte beslutningsveje; det er ikke en stor international koncern, der bestemmer.

Mine karrieremuligheder
En af kerneværdierne i virksomheden er ”personlig læring”, der bygger på at alle skal udvikle sig og lære nyt hele vejen igennem sin ansættelse. I kraft af virksomhedens størrelse, er der gode karrieremuligheder, og man får lov at prøve mange ting af. Jeg kan sagtens se mig selv her i mange år fremover.